- Det var slik vi ønsket å avslutte

Vålerenga kjørte over Tromsø.

SØLVGUTTA: Vålerenga fotball feiret sølvmedaljen etter at de slo Trømsø i eliteseriens siste kamp på Ullevaal stadion søndag kveld. Foto: Heiko Junge / Scanpix
SØLVGUTTA: Vålerenga fotball feiret sølvmedaljen etter at de slo Trømsø i eliteseriens siste kamp på Ullevaal stadion søndag kveld. Foto: Heiko Junge / ScanpixVis mer

(Dagbladet): • Vålerenga - Tromsø 3-0

Sølvguttene i Vålerenga tok tre poeng i prestisjeduellen med bronsjevinnerne fra nordens Paris.

Men Martin Andresen ser allerede mot neste sesong.

— Et flott punktum. Vår beste kamp i år, sa Vålerenga-trener Martin Andresen ifølge NTB.
— Følelsen etter sesongen er god. Den har vært over forventning. Og vi har fremstått annerledes. Når det er sagt, har vi ting å forbedre. Det finnes utviklingsmuligheter. Vi kan bli bedre med valgene som gjøres. Fysisk er det også fortsatt noe å gå på, sa Martin Andresen. — Hvor viktig er det å underholde som Vålerenga har gjort i år? — Det er jo viktig. Vi driver i underholdningsbransjen. Vålerenga spiller en type fotball som alle som driver med denne sporten, vil spille. Det skaper energi, og det er morsomt å se på, sier Vålerenga-treneren.
Super-Fellah Dagens mann på Ullevaal: Mohammed Fellah.

21-åringen herjet til tider med Tromsø-forsvaret, og sto bak to av Vålerengas tre scoringer.

Luton Shelton scoret hjemmelagets første da han på hel volley smadret ballen i nettet etter pasning fra Bojan Zajic.

Tromsø hadde en miserabel første omgang, og selv om det bedret seg for Per-Mathias Høgmos menn i den andre omgangen var det Vålerenga som skapte desidert mest.

Oslo  20101107.
VIFs Luton Shelton (midten) jubler etter skåring 1-0 under eliteseriekampen i fotball mellom Vålerenga og Tromsø på Ullevål stadion søndag kveld.
Foto: Heiko Junge / Scanpix
Oslo 20101107. VIFs Luton Shelton (midten) jubler etter skåring 1-0 under eliteseriekampen i fotball mellom Vålerenga og Tromsø på Ullevål stadion søndag kveld. Foto: Heiko Junge / Scanpix Vis mer

«Mos» økte for vertene da han fikk en gratismulighet etter et Fellah-skudd havnet rett i løpsbanen hans. Enkelt satt lillebror Abdellaoue ballen i åpent mål.

Like før slutt gjorde kampens store spiller - Mohammed Fellah - det meste selv.

Han stormet ned venstrekanten, rundlurte Fredrik Bjørk og slo ballen inn til Bengt Sæternes som satte den kontrollert i mål.

Vålerenga tangerte med det Lillestrøms rekord fra 1986 med ti strake hjemmeseire på rad.

Oslo  20101107.
VIF trener Martin Andresen og Tromsø trener Per Matthias Høgmo hilste på hverandre da Vålerenga møtte Tromsø på Ullevåll stadion i siste runde i eliteserien søndag kveld.
Foto: Heiko Junge / Scanpix
Oslo 20101107. VIF trener Martin Andresen og Tromsø trener Per Matthias Høgmo hilste på hverandre da Vålerenga møtte Tromsø på Ullevåll stadion i siste runde i eliteserien søndag kveld. Foto: Heiko Junge / Scanpix Vis mer