KUNNE VÆRT VERRE: Her slipper Norge inn baklengsmålet som tapte U21-gutta bortekampen mot Frankrike. Men Thomas Rogne (med nummer 3 på ryggen) innrømmer at Norge var heldige som slapp med ett. 
Foto: CHARLY TRIBALLEAU / AFP / NTB scanpix
KUNNE VÆRT VERRE: Her slipper Norge inn baklengsmålet som tapte U21-gutta bortekampen mot Frankrike. Men Thomas Rogne (med nummer 3 på ryggen) innrømmer at Norge var heldige som slapp med ett. Foto: CHARLY TRIBALLEAU / AFP / NTB scanpixVis mer

- Det var soleklar straffe

Thomas Rogne innrømmer at U21-gutta hadde flaks.

FRANKRIKE U21 - Norge U21 1-0

LE HAVRE (Dagbladet): Alle de norske U21-gutta var skuffa etter ettmålstapet mot storfavoritt Frankrike i Le Havre i går kveld. Likevel kunne sifrene blitt langt styggere.

Keeper Arild Østbø reddet Norge gang på gang med gode redninger, men det var likevel den estiske dommeren Kristo Tohver som sto for den største redningsaksjonen.

Straffe
En drøy time ut i kampen ble Remy Cabella felt av Thomas Rogne på sju meter. Den eneste som ikke så straffen var Tohver og assistentene hans.

- Soleklar straffe, sier Rogne til Dagbladet.

- Han kommer ganske enkelt gjennom, og så løper han rett i foten min. Hadde jeg vært han hadde jeg også ropt på straffe.

Snur i Drammen
Med 2-0 hadde veien til EM-sluttspillet i Israel vært betydelig brattere enn den er nå. 1-0 gir fortsatt EM-håp.

- Resultatet er litt heldig, i og for seg, de fikk kontre litt på oss og det skal ikke skje på bortebane. Men vi vet vi kommer til å score i Drammen, så vi håper vi kan snu det der, sier Rogne.

- Det er ingenting her som er kjørt, så vi har bra muligheter vi, konstaterer Stefan Johansen.

- Det er det her nivået vi må opp på, så nå gleder vi oss til kampen på Marienlyst.