- Det var som å gå på jakt uten patroner

Kurt Asle Arvesen hang ikke med over fjellene.

INGENTING Å GI: Kurt Asle Arvesen har jobbet hardt den første uka av Tour de France. I dag var det lite krefter igjen i kroppen. Dermed kommer morgendagens hviledag meget beleilig for Saxo Bank-rytteren. Bildet er tatt før onsdagens etappe.Foto: Heiko Junge, Scanpix
INGENTING Å GI: Kurt Asle Arvesen har jobbet hardt den første uka av Tour de France. I dag var det lite krefter igjen i kroppen. Dermed kommer morgendagens hviledag meget beleilig for Saxo Bank-rytteren. Bildet er tatt før onsdagens etappe.Foto: Heiko Junge, Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Thor Hushovd og Kurt Asle Arvesen kom seg gjennom en tung fjelletappe, og kjørte inn langt bak teten.- Det var som å gå på jakt uten patroner, beskrev Arvesen dagens etappe for TV 2 etter at han trillet i mål med en stor gruppe 19 minutter bak vinneren.

- I den første bakken satt jeg med så vidt, men i bunnen av Tourmalet kjente jeg at det var ikke noen vits i å kjempe, det var ikke noe fornuftig jeg kunne gjort uansett, sier Arvesen.

Dermed var det bare å spare på kreftene og glede seg til hviledagen i morgen.

Enda et bruddFor i fronten handlet det om en fransk-italienske duell.Pierrick Fedrigo fra Bbox Bouygues Telecom vant en ren duell med italienske Franco Pellizotti (Liquigas) om seieren på den niende etappen av Tour de France.

De to var i brudd stort sett hele etappen. I starten var det en større gruppe, men over de to Tour-klassiske klatringene Col d'Aspin og Col du Tourmalet slapp den ene etter den andre.

Den siste som hang med var Saxo Banks tapre tysker Jens Voigt, men på vei opp mot Tourmalet måtte også han slippe taket.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer