- Det var som om det var elleve små babyer rundt meg

Zlatan ut mot Chelsea-spillerne.

(Dagbladet): Svenske Zlatan Ibrahimovic var ikke en blid mann etter at han i går kveld ble sendt ut med rødt kort etter 31 minutter.

Reprisen viste at dommer Björn Kuipers var litt vel hard med stjernespilleren etter duellen med Oscar.

Heldigvis for svensken gikk PSG videre til kvartfinale, mens Chelsea røk ut av Europas gjeveste fotballturnering.

- Må være sikker Etter kampen var Ibrahimovic en amper mann.

- Jeg skjønte ingenting. Hvis dommeren skal gi rødt kort i en så viktig kamp, så må han være 200 prosent sikker på avgjørelsen. Han må vite hva han gjør og ha kontroll, sier Zlatan til svenske Aftonbladet.

PSG-stjerna mener at dommer Kuipers falt for Chelsea-spillernes oppførsel.

- Jeg trodde ikke det var sant da jeg fikk det røde kortet. Men det var ikke det verste - for det var Chelsea-spillernes reaksjoner. De hoppet rundt omkring, og omringet både dommeren og meg. Det føltes som om det var elleve babyer rundt meg, sier en oppgitt Zlatan.

Får støtte fra Mourinho Ifølge Aftonbladet vil PSG gjøre det de kan for å minimere straffen etter det røde kortet- på bakgrunn av at reprisen viser at det røde kortet var for hard straff.

- Dommerens beslutning er ikke akseptabel, og vi skal ikke la det ligge bare fordi vi gikk videre. De kommer til å se på reprisen at det var feil dømt, og endre på den beslutninga, tror Zlatan.

Til tross for at José Mourinho røk ut, så støttet han svensken etter kampen.

- Jeg pratet med Zlatan etter kampen, og han sa at det ikke var rødt kort. Og Zlatan er en ærlig mann, sier Mourinho til Viasat.

- Jeg håper de kan minimere skaden, og la han få spille kvartfinalen. Hvis han ikke har gjort noen feil, så fortjener han det, understreker Chelsea-manageren.