- Det var som om en bøffel kom inn på banen

Brann med sjansesløsing da Hønefoss snudde kampen med to scoringer på to minutter.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Hønefoss-Brann 2-1 (0-1)

(Dagbladet): Det var en merkelig fotballkamp folk ble vitne til i Hønefoss. Brann styrte alt i den første omgangen og burde gått til pause med en ledelse på flere mål. I stedet var det Hønefoss som kom tilbake i kampen med noen scoringer som nesten kom ut av ingenting. Etterpå var det en blodig Brann-kaptein som møtte pressen.

- Vi gir bort kampen med to enkle mål. Slik er det. Slik jeg ser ut var det som om en bøffel kom inn på banen, sier Brann-kapteinen Jonsson til TV 2

Hønefoss-kaptein Lafton var langt mer glad etter seieren.

- Vi er heldig at det bare stod 1-0 da Nordkvelle danset seg igjennom. Vi er gode på den siste biten og viser hvorfor vi har tatt 21 poeng i årets Tippeliga. Vi vet at vi må være 100 prosent ellers har vi ikke sjanse, i dag var vi på 99 og det gikk greit, sier Lafton til TV 2.

Smalt tidlig Etter sju minutter smalt det på AKA Arena. Kim Ojo viste muskler, vant ballen på vertenes banhalvdel og la den inn til en umarkert Fredrik Nordkvelle. Sistnevnte fyrte til på volley og ballen gikk rett i tverliggeren og ut. Den tidligere Strømsgodset-spilleren fikk en muligens enda større sjanse tre minutter senere.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer