- Det var spillere som ikke engang løp

Almunia refser Arsenal-kompiser.

ORKET IKKE? Manuel Almunia er skuffet over Arsenal-spillernes innsats i Barcelona tirsdag. Foto: REUTERS/Gustau Nacarino
ORKET IKKE? Manuel Almunia er skuffet over Arsenal-spillernes innsats i Barcelona tirsdag. Foto: REUTERS/Gustau NacarinoVis mer

(Dagbladet): Arsene Wenger ga dommer Massimo Busacca skylda for Barcelona-nederlaget. Nå er han og Samir Nasri siktet av Uefa.

Robin van Persie fikk det omdiskuterte røde kortet og kalte avgjørelsen «en vits».

Arsenal-keeper Manuel Almunia mener londonlaget bare kan skylde seg selv etter 1-3 på Camp Nou og farvel til Champions League.

Spanjolen kom inn som reserve, og sier ifølge Daily Telegraph at Arsenal ikke prøvde nok.

- Barcelona var sjefene i andre omgang, og da hadde vi spillere som ikke engang løp. Vi trengte bare ett mål og med litt mer innsats kunne vi lagd litt skade på dem mot slutten, sier Almunia.

Trengte ett mål Og gir seg ikke med det:

- Til og med på 3-1 så trengte vi bare ett mål og jeg må si at jeg ikke skjønner hvordan spillere bare kan gå rundt. Vi var slitne.

Den unnskyldningen er den eneste Almunia aksepterer.

- Det så ut som alt var tapt, men du kan score på et øyeblikk. Så den eneste forklatringen jeg har er at vi var slitne og spillerne orket ikke mer. Da vi hadde 10 menn måtte vi jobbe dobbelt. Og vi møtte et Barcelona-lag som er best i verden.

Almunia har vært andre- og tredjevalg i buret for Arsenal denne sesongen, og lite tyder på at hans framtrid er på The Emirates. For tida er Wojciech Szczesny førstekeeper, tirsdag forstuet han fingeren.

- Jeg har ingenting å bevise. Jeg har et år igjen av avtalen med Arsenal, og hvis jeg spiller et par kamper her og finner jeg formen igjen, sier keeperen.

Busacca verdens beste Ikke bare Almunia peker på Arsenal-laget i stedet for dOmmer Busacca når de skal forklare kampen i Barcelona.

Manchester United-kaptein Rio Ferdinand tvitret før avspark at han vurderer sveitseren som verdens beste dommer. Etter kampen holdt han på det.

- Mine kommentarer om dommeren kom for en time siden, før det røde kortet. Han er fortsatt den bestem dommeren for meg, én avgjørelse endrer ikke det.

PROTEST: Robin van Persie og Arsenal-spillere reagerte kraftig på nederlenderens røde kort. Foto: AP/Manu Fernandez
PROTEST: Robin van Persie og Arsenal-spillere reagerte kraftig på nederlenderens røde kort. Foto: AP/Manu Fernandez Vis mer