Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Det var syrefest hele veien til mål

Løseth ut, Mowinckel til finalen i alpinåpningen.

KJØRER FINALE KLOKKA 12.45: Men Ragnhild Mowinckel fikk kjenne at Sölden-løypa var røffere enn vanlig da hun kjørte inn til foreløpig 17. plass i storslalåm-åpningen  i dag.Foto: Bjørn Langsem/DAGBLADET
KJØRER FINALE KLOKKA 12.45: Men Ragnhild Mowinckel fikk kjenne at Sölden-løypa var røffere enn vanlig da hun kjørte inn til foreløpig 17. plass i storslalåm-åpningen i dag.Foto: Bjørn Langsem/DAGBLADET Vis mer

SÖLDEN (Dagbladet): Det ble en blandet opplevelse for de to norske jentene som alpinåpnet sesongen i Østerrike i dag. Nina Løseth kom bakpå allerede fra start, og kjørte ut i bratthenget ned mot mål.

- Det var ikke helt dagen min i dag, jeg ble litt bakpå og litt sein, men jeg vet ikke helt hva som skjedde da jeg kjørte ut. Jeg må se på det nå og analysere det, sier Nina til Dagbladet.

Løypa på Rettenbachbreen over Sölden var uvanlig røff i dag. Det var slag og trykk hele veien, og det ga også Nina beskjed om opp til lagvenninnen Ragnhild Mowinckel etter at Nina selv hadde kjørt ut.

- Man vet ikke hvor røft det er før man er der selv, men det var veldig godt å få beskjed fra Nina om at jeg bare måtte fortsette å kjempe selv om det ville føles trått, sier Mowinckel.

- Men var røft. Det var syrefest hele veien til mål, fortsetter hun.

Mowinckel kjørte inn til 17. plass fra sitt startnummer 28, og sikret seg med det en finaleplass. Det er store avstander mellom løperne, og Mowinckel er nesten fire sekunder bak ledende Mikaela Shiffrin.

- Plasseringsmessig er jeg veldig fornøyd, men det er store avstander helt opp. Jeg får håpe jeg klarer å kjøre meg opp enda noen plasser i andreomgang.

HADDE IKKE DAGEN: Nina Løseth kjørte ut i alpinåpningen i dag. Her sklir hun mot mål utenfor løypa.Foto: Bjørn Langsem/DAGBLADET
HADDE IKKE DAGEN: Nina Løseth kjørte ut i alpinåpningen i dag. Her sklir hun mot mål utenfor løypa.Foto: Bjørn Langsem/DAGBLADET Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media