VILLE SPILLE: Adrian Peterson kommer seg unna taklingen til Melvin White. Peterson valgte å spille i natt, til tross for at sønnen hans ble tatt fra ham like før helga. Foto: SCANPIX/Hannah Foslien/Getty Images/AFP
VILLE SPILLE: Adrian Peterson kommer seg unna taklingen til Melvin White. Peterson valgte å spille i natt, til tross for at sønnen hans ble tatt fra ham like før helga. Foto: SCANPIX/Hannah Foslien/Getty Images/AFPVis mer

- Det var tøft. Å miste et barn ... la oss fokusere på fotballen

Sønnen døde for to dager siden - i natt spilte Peterson.

(Dagbladet): Minnesota Vikings fikk juling av Carolina Panthers i natt, men for sorgforfulgte Adrian Peterson blir neppe resultatet stående som det viktigste.

To dager etter at sønnen hans døde etter mishandling, valgte Peterson å spille fotball for laget sitt. Det var en avgjørelse han sier han aldri brukte lang tid på.

- Jeg ber ikke folk om å forstå hvordan jeg tenker, hvordan jeg fungerer. Jeg prøver å ta meg meg noe godt fra alt som er ille, sier running backen etter 35-10-tapet.

- Det er sånn jeg angriper livet i alle sammenhenger. Jeg tenkte aldri på å ikke spille. Det handler om å gå ut der og ha styrken til å spille, og ha styrken til å hjelpe laget. Det var mitt fokus, sier Peterson, ifølge NFL.com.

Forfulgt av sorg 28-åringens sønn døde fredag, etter alt å dømme av skadene han fikk da Petersons eks-kjærestes samboer mishandlet ham. 27-åringen er siktet i saken.

Adrian Peterson selv er langt fra ukjent med ulykke.

Da Peterson bare var sju år gammel, var han selv vitne til at hans elleve måneder eldre bror, Brian, døde i en sykkelulykke etter å ha blitt truffet av en fyllekjører.

Kvelden før han skulle vise seg frem for alle de 32 NFL-lagene, ble stebroren hans, Chris Paris, drept i Houston.

Fokus på fotballen I natt spilte han en middels kamp for sitt Minnesota, ti forsøk med ballen langs bakken ble stoppet greit av Carolina. Vikings var uansett ikke gode på en dag der de fleste nok hadde tankene andre steder.

- Det var tøft. Dette er en gal situasjon. Å miste et barn ... det smerter. Men vi har en bra gjeng rundt meg her, sier Adrian Peterson, før han ber reporterne flytte oppmerksomheten tilbake til banen:

- Kan vi fokusere på fotballen? Jeg vil egentlig ikke inn på detaljer. Vi ble nettopp banket med 25 poeng. La oss tenke på fotballen og hva Minnesota Vikings kan gjøre for å bli bedre.