BESTEMMER IKKE OVER EGEN FRAMTID: Det er det Gud som gjør, insisterer Wesley Sneijder. Foto: AFP PHOTO / GIUSEPPE CACACE
BESTEMMER IKKE OVER EGEN FRAMTID: Det er det Gud som gjør, insisterer Wesley Sneijder. Foto: AFP PHOTO / GIUSEPPE CACACEVis mer

- Det var trist å høre hva han hadde sagt

Inter reagerer på intervju med Vingle-Sneijder.

(Dagbladet): Wesley Sneijder la tilsynelatende ballen død for et klubbskifte i sommer da han i forrige uke erklærte sin lojalitet til Inter.

- Jeg skjønner ikke hvorfor jeg skulle ønske å reise, sa nederlenderen.

Noen dager seinere var han ikke like bombastisk i et intervju med sportsavisa La Gazzetta dello Sport. Nå var det plutselig opp til Gud - og ikke Sneijder selv - om han ble værende på Giuseppe Meazza.

- Bare Gud avgjør hvor framtida mi ligger, sa Sneijder.

Slike fraser har vi hørt fra andre store fotballspillere på vei vekk, for eksempel gjorde Cristiano Ronaldo det til en vane å henvise til Gud for svar hver gang en journalist spurte ham om en overgang til Real Madrid.

Inter-president Massimo Moratti har registrert at Sneijder plutselig holder døra på gløtt for diverse beilere fra England - der de to Manchester-klubbene og Chelsea er blitt nevnt oftest.

Og han liker det meget dårlig.

- Det var trist å høre kommentarene hans, sier Moratti ifølge Sky Sports.

I Gazzetta-intervjuet understreker Sneijder at forholdet hans til fansen er det aller beste, og lover at det ikke vil skorte på motivasjonen dersom han blir i Inter.

- Jeg kan si én ting med sikkerhet: Om jeg fortsatt spiller i Inter, vil jeg gi alt for å vinne rubbel og bit igjen (som i trippelsesongen i 2010, journ.anm), sier Sneijder.

SKUFFET OVER SNEIJDER: Inter-president Massimo Moratti liker dårlig at Sneijder plutselig holder døra på gløtt for en exit fra Giuseppe Meazza. Foto: REUTERS/Giampiero Sposito
SKUFFET OVER SNEIJDER: Inter-president Massimo Moratti liker dårlig at Sneijder plutselig holder døra på gløtt for en exit fra Giuseppe Meazza. Foto: REUTERS/Giampiero Sposito Vis mer