Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Det var tydeligvis andre som hadde sett noe jeg ikke hadde sett

Grindhaug følte seg snytt etter annulering. Se høydepunkter.

Nicklas Gunnarsson ble matchvinner fem minutter før slutt da et kynisk Odd-lag slo Haugesund 1-0 på bortebane søndag.

På overtid mente vertene at de skulle hatt en utligning, men dommeren blåste av for angrep på keeper.

- Jeg jublet for målet, men det var tydeligvis andre som hadde sett noe jeg ikke hadde sett. Jeg sa til dommeren at det var en feil annullering, sa Haugesund-trener Jostein Grindhaug etter kampen.

Gjestene fra Skien tok sin tredje borteseier i år, men den var av det litt heldige slaget. I en svært sjansefattig kamp ville nok 0-0 gitt det beste bildet av kampen, men Odd Grenland hadde marginene på sin side og kunne reise hjem med alle tre poengene.

Før pause var kampen som et eneste stort gjesp. Det skjedde så å si ingenting, og målsjanser var mangevare. Ingen av lagene klarte å spille seg til muligheter i det hele tatt. Det var direkte kjedelig på Haugesund stadion de første 45 minuttene.

Tamt Det var tamt også i begynnelsen av annen omgang, men etter 61 minutter fikk i alle fall de vel 4000 tilskuerne se kampens første corner. Den gikk til Odd. I løpet av de siste 30 minuttene klarte lagene å spille seg til ytterligere ni cornere, og det sier vel det meste om to lag som var mest opptatt av å forsvare seg.

Annen omgang ble litt friskere enn den første, men ikke mye, og det var helt klart at gjestene fra Skien spilte kynisk for i alle fall å få med seg ett poeng tilbake. Nå endte det med full pott og tre poeng, og det var godt gjort.

Odd lyktes 100 prosent med spillet sitt og fikk veldig godt betalt etter spill og sjanser.

- Vi hadde lagt opp til en kynisk måte å spille på denne gangen. To ganger før valgte vi finspill i Haugesund uten å få med oss noe. Jeg lover at vi ikke skal spille så kynisk på hjemmebane, sa en strålende glad Odd-trener Dag-Eilev Fagermo.

Han ville ikke si noe om situasjonen mot slutten der Haugesund hadde ballen i mål.

Forsvarer scoret Det var forsvareren Niklas Gunnarsson som til slutt klarte å score i Haugesund, og det skjedde fem minutter før slutt, da de aller fleste hadde belaget seg på en målløs kamp.

Et frispark fra Herolind Shala endte på hodet til Frode Johnsen. Han headet ut til Gunnarsson, som fikk ballen i perfekt posisjon fem-seks meter fra mål. Backen klinte til og plasserte ballen i mål bak Per Morten Kristiansen i Haugesund-målet.

Seieren betyr at Odd Grenland ligger på 11.-plass på tabellen og har åtte poeng ned til kvalifiseringsplassen, mens Haugesund er trygt plasserte på øverste halvdel av tabellen med 31 poeng og på plassen foran Vålerenga.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media