NÆRE PÅ:  - Jeg tenkte at det var uaktuelt å bomme, at den ballen måtte i mål, forteller Nora Mørk til Dagbladet om da hun tok straffekast på stillingen 25-24 borte mot Storhamar. Foto: Aleksandar Djorovic / NTB scanpix
NÆRE PÅ: - Jeg tenkte at det var uaktuelt å bomme, at den ballen måtte i mål, forteller Nora Mørk til Dagbladet om da hun tok straffekast på stillingen 25-24 borte mot Storhamar. Foto: Aleksandar Djorovic / NTB scanpixVis mer

- Det var uaktuelt å bomme

Nora Mørk om da hun berget Larviks 13 år gamle rekord.

(Dagbladet): Larvik har sjeldent vært så nær ved å gå på sitt første tap siden 18. april 2001, som da de spilte 25-25 mot Storhamar i kveld.

Med 20 sekunder igjen sto Nora Mørk med den avgjørende ballen i hendene.

Fra sju meter hadde hun sjansen til avgjøre om kampen skulle ende uavgjort 25-25, eller om Storhamar skulle påføre Larvik et historisk tap.

- Uaktuelt - Jeg tenkte at det var uaktuelt å bomme, at den ballen måtte i mål, forteller Nora Mørk til Dagbladet.

Og til Storhamars ergrelse, gikk ballen i mål.

- Jeg har vært i den situasjonen tidligere og har klart å score, så jeg har heldigvis fått trent litt, sier hun om nervenivået i de avgjørende sekundene.

Storhamar hadde et godt grep om kampen hele veien, til Larvik startet opphentingen i sluttminuttene.

Uvant situasjon for Larvik Mørk innrømmer at det var en uavant situasjon for den seiersvante klubben. Sist gang Larvik avga poeng i serien var 25. november 2009.

- Det var en uvant sitasjon for oss, at vi sto og stanget, mens de dro ifra, forteller 22-åringen.

Etter at dommeren blåste av kampen, jublet Larvik-spillerne som om de hadde vunnet. Mørk forteller at stemningen i garderoben var en blanding av glede og skuffelse over prestasjonen.

- Den var litt blanda. Sånn som det ble i dag var vi glade for et poeng, men var skuffende at vi var så under pari.

- Det var en tung dag på jobben, innrømmer Larvik-spilleren, som mener det var mye rutine og vilje som gjorde at laget greide å hente seg inn mot slutten.

Nora Mørk forteller at det for et seiersvant lag er godt å møte litt ordentlig motstand.

- Det er det absolutt. Det er jo også bra for publikum, men når vi spiller så dårlig som vi gjør så er det kjedelig. Men jeg skjønner at folk synes at det er mer spennende, sier 22-åringen til Dagbladet.