- Det var veldig positivt

Per-Mathias Høgmo om kritikken fra Per Joar Hansen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

HOTELL BRISTOL (Dagbladet): I dag var det pressetreff med landslagssjef Per-Mathias Høgmo. Det var første gang Høgmo møtte spillerne som landslagssjef.

- Inngangen på møtet var hvorfor jeg takket ja til jobben. Se på den generasjonen fotballspillere vi har nå, det er ingen tvil om at det er spillere med store ferdigheter, spillere som kan sprenge grenser, og jeg gleder meg til å jobbe sammen med de på treningsfeltet, sier Høgmo.

Landslagstreneren forteller også at han i utgangspunktet vil holde åpne treninger med landslaget.

Høgmo fikk blant annet kritikk av Rosenborg-trener Per Joar Hansen etter at han ikke tok ut noen RBK-spillere i det første uttaket.

- Det var veldig positivt. Jeg har gjort akkurat det samme flere ganger. Det henger høyt å få spillere inn på landslaget, og slikt skal det være. Han har defintivt spillere som banker på døra, sier Høgmo om kitikken.

Mange forfall De siste dagene har det kommet en rekke forfall til Per-Mathias Høgmos første landslagstropp som skal møte Slovenia og Island.

Først måtte Håvard Nordtveit og Ørjan Nyland si nei tidligere, og etter å ha blitt skadet da Odd møtte Sogndal i går kveld, meldte også Fredrik Semb Berge pass.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer