- Det var viktig for oss å vinne og komme tilbake i god form

Roma slo tilbake med seier.

Etter uavgjort og tap i sine to seneste kamper i Serie A, slo Roma tilbake med en kontrollert 3-2-seier hjemme mot Udinese mandag. Med det beholder de luken til Napoli på tabellen.

Napoli så lenge ut til å tape poeng i sin kamp mandag, men en sen scoring av Gonzalo Higuain borte mot Torino ga dem tre poeng. Dermed sørget de for at Roma ikke hadde sjans til å rykke fra dem i kampen om 2.-plassen i Serie A.

Men hovedstadsklubben vant også. Det var aldri noen tvil om at poengene ville bli igjen i Roma da Udinese var på besøk. Francesco Totti og Mattia Destro ordnet 2-0 til pause.

I annen omgang hadde Roma også god kontroll, men noe usikkerhet spredde seg da Giampiero Pinzi reduserte til 1-2 for Udinese etter 51 minutter. Med tjue minutter igjen punkterte Vasilis Torosidis kampen til Romas fordel. Likevel fikk Udinese nok en redusering ti minutter før slutt, da ved Dusan Basta.

- Det var viktig for oss å vinne og komme tilbake i god form. Vi vil holde oss foran Napoli og holde det slik ut sesongen, sa Totti etter kampen.

Roma har til tross for seier langt opp til Juventus på tabellen. Hele fjorten poeng skiller de to. Ned til Napoli på 3.-plass har Roma tre poeng. Hovedstadslaget har én kamp mindre spilt enn både Juventus og Napoli.

(NTB)

- VIKTIG: Etter ett tap og en uavgjort ble det ny seier for Roma mot Udinese i dag. Det var viktig, ifølge Fransesco Totti. Foto: AFP PHOTO / GABRIEL BOUYS
- VIKTIG: Etter ett tap og en uavgjort ble det ny seier for Roma mot Udinese i dag. Det var viktig, ifølge Fransesco Totti. Foto: AFP PHOTO / GABRIEL BOUYS Vis mer