Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Det var viktig, men vi har alltid hatt tro på ham

Tror Kane lærer av måltørken.

 BEHOLDT BALLEN:  Harry Kane etter tre mål mot Bournemouth. Foto: NTB ScanpIx
BEHOLDT BALLEN: Harry Kane etter tre mål mot Bournemouth. Foto: NTB ScanpIx Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Tottenham-spiss Harry Kane kommer til å lære av motgangen, mener manager Mauricio Pochettino. Mot Bournemouth i helgen ble det tre fulltreffere for engelskmannen.

Kane fant veien til mål 31 ganger for klubb og landslag forrige sesong, men har allerede blitt stemplet som en døgnflue etter mangelen på scoringer siden sesongstart. Før søndagens kamp mot Bournemouth hadde han kun ett mål på 13 kamper for Tottenham.

Mot det nyopprykkede laget scoret han fra straffemerket, samt at han utnyttet to feil hos Bournemouth-målvakt Artur Boruc.

- Jeg er veldig glad på Harrys vegne. Det var viktig for oss, både for laget og ham. Vi har alltid hatt tro på ham, så det er ikke noen overraskelse for meg, sier Pochettino til klubbens nettside.

- I fotball vil det alltid komme perioder som den Harry har hatt. For ham er det en gyllen sjanse til å lære om opp- og nedturer i fotball. Man kan lære mye når det går trått. Han kommer til å bli en mye bedre spiller på grunn av motgangen, spår argentineren.

Spurs står nå bokført med ni kamper på rad uten tap. Mandag kommer Aston Villa på besøk. Birmingham-laget har tapt sine seks siste kamper og sparket nylig manager Tim Sherwood.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!