JUBELGUTTER: Francesco Totti og  Luca Toni feirer for tre poeng i gigantopgjøret mot Inter. Det skiller nå bare ett poeng i mellom lagene i jakten på seriegullet i Serie A. Foto: AFP
JUBELGUTTER: Francesco Totti og Luca Toni feirer for tre poeng i gigantopgjøret mot Inter. Det skiller nå bare ett poeng i mellom lagene i jakten på seriegullet i Serie A. Foto: AFPVis mer

- Det var ville tilstander i garderoben

Riise etter Romas triumf mot Inter.

||| (Dagbladet): Roma — Inter 2-1

Det er tilnærmet dødt løp i Serie A etter at John Arne Riises Roma i kveld slo Inter i et dramatisk gigantoppgjør på Stadio Olimpico.

John Arne Riise spilte en god kamp og hadde flere gode skuddforsøk.

- Hadde det ene skuddet mitt gått i mål vet jeg ikke hva jeg hadde gjort. Jeg kommer aldri til å glemme denne kampen, skriver John Arne Riise i en tekstmelding til Dagbladet.

Etter kampen kunne han juble vilt sammen med resten av burgunderskjortene etter at Luca Toni ble matchvinner.

- Jeg er så glad og sliten. Dette var en slitekamp med mange dueller og mange løp. Det er så utrolig gøy og viktig at vi vant denne. Det var ville tilstander i garderoben etter kampen, skriver John Arne Riise videre.

- Vi vant fortjent
Ti gule kort ble delt ut i det intense oppgjøret, sju av de til et Inter-lag som har sett en behagelig ledelse skrumpe ned til bare ett fattig poeng.

Jose Mourinhos menn kunne fort fått med seg poeng fra den evige by. I tillegg til Diego Militos utlikning hadde Inter ikke mindre enn tre skudd i stolpen.

ELLEVILT: John Arne Riise feirer Luca Tonis seiersmål sammen med lagkamerater. Foto: AP
ELLEVILT: John Arne Riise feirer Luca Tonis seiersmål sammen med lagkamerater. Foto: AP Vis mer

- Det høres kanskje rart ut, men jeg synes vi vant fortjent. Manager Ranieri hadde lagt opp en perfekt taktikk, skriver Riise.

Roma har nå imponerende 21 seriekamper på rad uten tap. Forrige nederlag kom 28. oktober. Laget er som forvandlet etter at Claudio Ranieri overtok roret etter Luciano Spalletti 1.september.

Påskeaften er det i gang igjen i Italia. Da reiser Roma til Bari. Inter får Bologna på besøk, mens Milan tar en tur til Cagliari.

Inter har vunnet Serie A de fire siste sesongene, mens Roma ikke har vunnet siden 2001.

RINGREV: AS Romas Luca Toni jubler på sedvanlig vis etter å ha avgjort gigantdramaet mot Inter. Foto: REUTERS
RINGREV: AS Romas Luca Toni jubler på sedvanlig vis etter å ha avgjort gigantdramaet mot Inter. Foto: REUTERS Vis mer