- Det var vondt å våkne opp og vite at det uvirkelige er virkelig

Dale Oens lagkamerater sørger sammen i Flagstaff i dag.

TUNG FORMIDDAG: I dag våknet landslagssjef Petter Løvberg og det norske laget opp til erkjennelsen av at Alexander Dale Oen ikke er blant dem lenger.
FOTO: KRISTIAN RIDDER-NIELSEN / DAGBLADET
TUNG FORMIDDAG: I dag våknet landslagssjef Petter Løvberg og det norske laget opp til erkjennelsen av at Alexander Dale Oen ikke er blant dem lenger. FOTO: KRISTIAN RIDDER-NIELSEN / DAGBLADET Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• Alt om Alexander Dale Oens bortgang

(Dagbladet): Det norske svømmelandslaget har brukt dagen å ta vare på hverandre i Flagstaff.

De våknet opp til en brutal virkelighet i morges: Alexander Dale Oen er borte.

- Det var vondt å våkne opp og kjenne på følelsen av at det uvirkelige er virkelig. Alle her borte tar dette tungt, og sjokket henger i oss alle. Vår viktigste oppgave nå, er å ta vare på utøverne og følge opp de formalitetene som er nødvendig, sier landslagssjef Petter Løvberg i en pressemelding.

- Vi har laget en dagsplan for utøverne, og legger vekt på å være mest mulig sammen, men samtidig ha rom for alenetid. Vi ledere forsøker også å være tilgjengelige for utøverne som vil prate alene. I formiddag har vi gått en lengre tur sammen med en del av utøverne, og i kveld skal vi ha en minnestund sammen med Sjømannskirken, og det tror vi vil være bra for oss alle, sier Løvberg.

Rønsen med på obduksjonen Politiet i Flagstaff har varslet obduksjon av Dale Oen i dag, etter at svømmeren ble funnet livløs på badet på rommet sitt tidlig i morges norsk tid.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer