- Det verste angrepsspillet jeg har sett på flere år

NRK-ekspert Oustorp etter norsk femmålstap mot Spania.

FANTASILØST: Gøril Snorroeggen og de norske håndballjentene fikk ingenting til å stemme framover, og når de heller ikke hang sammen defensivt, ble det et stygt tap mot Spania. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB Scanpix
FANTASILØST: Gøril Snorroeggen og de norske håndballjentene fikk ingenting til å stemme framover, og når de heller ikke hang sammen defensivt, ble det et stygt tap mot Spania. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert
ol-logo

OL Tokyo

2020

LONDON/OSLO (Dagbladet): Norge - Spania 20-25 (11-11).

Norge skulle senke skuldrene og spille uten press mot Spania - og få med seg en seier som kunne gi selvtillit mot kvartfinalen. I stedet ble det nok en kamp med angrepsspill som ikke fungerte.

- Dette er noe av det verste angrepsspillet jeg har sett fra Norge på mange, mange år. Vi er ikke til å kjenne igjen, sa NRKs ekspertkommentator Geir Oustorp.

Irritert Hergeirsson Konfrontert med Oustorps utspill svarer landslagstrener Thorir Hergeirsson:

- Nei, jeg vet ikke. Jeg har ikke tenkt så langt. Det er vanskelig å si hva som skjer. Jeg liker ikke måten vi taper på. Vi får snakke sammen etterpå, sier islendingen til NRK.

Noen minutter seinere, da han møter resten av den norske pressen i Copper Box Arena, utdyper Hergeirsson:

- Jeg må ha en liten runde med spillerne. Vi må finne litt ut av hva som er grunnen til at vi tar så lite fight som vi gjør. Det er uvanlig for oss. Da snakker jeg litt om forsvar, men mye om angrep.

- Vi går ikke inn i duellene. Nesa er vendt mot publikum, ikke rett mot mål. Vi har vært opp og ned. Vi har ikke fått den flyten vi hadde i VM. Men andreomgangen er nok den der spillet går mest på tvers i turneringen så langt.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer