Jansrud og Aamodt Kilde om Kristoffersen-saken

- Det verste er hvis vi får et splittet alpinmiljø

Kjetil Janrud og Aleksander Aamodt Kilde innrømmer at Kristoffersen-saken påvirker laget.

LANDSLAGSUTØVER: Kjetil Jansrud forteller at konflikten mellom Henrik Kristoffersen og Norges Skiforbund har påvirket alpinlandslaget.Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet
LANDSLAGSUTØVER: Kjetil Jansrud forteller at konflikten mellom Henrik Kristoffersen og Norges Skiforbund har påvirket alpinlandslaget.Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

BISLETT STADION (Dagbladet): Mandag falt dommen i saken mellom Henrik Kristoffersen og Norges Skiforbund. Stjernealpinisten og forbundet har vært i en betent konflikt i flere år og til slutt endte partene opp i rettssalen.

Kristoffersen har ønsket å kjøre med Red Bulls logo på hjelmen og dra større nytte av selskapets støtteapparat og tilbud. Men i Oslo tingrett var det Skiforbundet som til slutt vant.

Det er ikke til å legge skjul på at konflikten har skapt uro internt på alpinlandslaget, og Kristoffersens lagkamerater har naturligvis fulgt med på utviklingen i saken. Etter saken følte Kjetil Jansrud behovet for å irettesette én på sosiale medier som dro paralleller mellom Aksel Lund Svindals avtale med Red Bull og den Kristoffersen forsøker å inngå.

- Det var en ung alpinist som var litt frampå. Det er veldig viktig for meg å sable ned de 13-14-åringene i Norge som mener de har en forståelse for hvordan hverdagen for World Cup-alpinister er. Det verste er hvis vi får et splittet alpinmiljø i Norge, hvor folk enten tar standpunkt med Henrik eller med Skiforbundet. Det er ikke en så enkel sak. Det er ikke svart-hvitt, forteller han til Dagbladet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer