- Det verste Ronaldo kan gjøre er å velge Real

Ferguson med «faderlige» råd.

(Dagbladet.no): Cristiano Ronaldo kastet litt mer bensin på bålet Alex Ferguson forsøkte å slokke før helga, da han på søndag uttalte at bare Gud vet hvor han kommer til å spille neste sesong.


Ferguson møtte den portugisiske stjernevingen sist uke i Lisboa, og sa den gang at møtet hadde gått som smurt.

Men Ronaldo så ikke ut til å ha skjønt tegninga, så i dag gjentar skotten sine formaninger overfor 23-åringen - og Ferguson anser tydeligvis portugiseren nærmest som familie.


- Hvis sønnen din spør deg om råd, så gir du ham det beste, og det verste Ronaldo kan gjøre er å gå til Real Madrid, sier Ferguson, ifølge BBC.

United-manageren møtte pressen i Durban, der klubben skal møte Orlando Pirates i treningskamp i kveld.


- I dagens moderne verden kan man lure unggutter med snakk om penger, men jeg mener oppriktig at jeg vet hva som er den beste klubben i verden for ham, og det er Manchester United, sier skotten.

Ronaldo er ikke med Manchester United på turné, han restituerer seg etter ankeloperasjonen han også fikk utført i Lisboa.

Å KOM IGJEN\'A: Sir Alex Ferguson fortsetter kampen for å beholde Cristiano Ronaldo i Manchester United. Foto: REUTERS/SCANPIX
Å KOM IGJEN\'A: Sir Alex Ferguson fortsetter kampen for å beholde Cristiano Ronaldo i Manchester United. Foto: REUTERS/SCANPIX Vis mer
- Det verste Ronaldo kan gjøre er å velge Real