Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Det vi gjorde under Guardiola virket umulig å gjenta. Nå er vi her

Messi mener dagens Barcelona-utgave skiller seg ut.

FORNØYD: Lionel Messi mener dagens Barcelona-utgave skiller seg ut. Under Luis Enrique har katalanerne blitt mer direkte, hevder argentineren. Foto: EPA/CHRISTOPHER JUE
FORNØYD: Lionel Messi mener dagens Barcelona-utgave skiller seg ut. Under Luis Enrique har katalanerne blitt mer direkte, hevder argentineren. Foto: EPA/CHRISTOPHER JUE Vis mer

Lionel Messi mener dagens Barcelona-utgave skiller seg ut. Under Luis Enrique har katalanerne blitt mer direkte, hevder argentineren.

- Vi har endret oss litt. Vi har blitt et mer direkte lag. Men vi har ikke mistet vår ideologi om å holde ballen i laget. Det er vår merkevare og førsteprioritet å kontrollere ballen og kampene, forteller Messi til fifa.com.

- Men nå har vi fått inn en idé om at vi, ved et par gode pasninger, raskt kan komme oss til store målsjanser. Tidligere handlet det om å komme seg dit gjennom mer oppbyggende spill, fortsetter han.

Mange mente at man aldri ville få se et like bra lag som da Barcelona hadde Pep Guardiola i sjefsstolen.

- Det vi holdt på med da vi vant alt under Guardiola, virket umulig å gjenta. Vi var oppriktig usikre på om vi kom til å spille sånn igjen. Men nå er vi her, sier Messi.

Argentineren og resten av stjernemannskapet i Barcelona spiller i disse dager klubb-VM i Japan. Torsdag står Luis Felipe Scolaris kinesiske lag Guangzhou Evergrande på motsatt side i semifinalen.

Barcelona kan vinne turneringen for tredje gang. Det har ingen klart før.

- Dette er en av mine favoritturneringer. Vi får muligheten til å avslutte året på en best mulig måte, mener Messi.

Ved seier venter enten argentinske River Plate eller Sanfrecce Hiroshima fra Japan i finalen.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media