Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Det viktigste er å vinne på Ullevaal igjen

Steffen er ikke så opptatt av VM-håpet.

VIL FIGHTE: Steffen Iversen vil gjerne ligge i rommet bak John Carew og slåss mot skottene i kveld. Så spørs det om Drillo tenker det samme. Foto: Stian Lysberg Solum, Scanpix
VIL FIGHTE: Steffen Iversen vil gjerne ligge i rommet bak John Carew og slåss mot skottene i kveld. Så spørs det om Drillo tenker det samme. Foto: Stian Lysberg Solum, Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

• Følg Norge - Skottland direkte i vårt livestudio

(Dagbladet.no): Utgangspunktet for kveldens VM-kvalikkamp er ikke så veldig muntert. Norge må vinne for fortsatt å ha en mikroskopisk sjanse til å gå til VM.

Steffen Iversen mener det er bare å la VM-tankene ligge og konsentrere seg fullt om å slå skottene i kveld. En seier har en verdi i seg selv.

- Jeg tenker kun på denne kampen her. Det er viktig å få igjen gleden av å vinne på Ullevaal, sier Steffen til Dagbladet.

Iversen er blant de spillerne det blir spennende å se om Egil Olsen gir sjansen fra start i dag. Det er ikke utenkelig at Drillo vil ha hodestyrken til trønderen og bruker ham for eksempel som en hengende spiss bak John Carew.

- Jeg liker meg godt i mellomromsrollen. Der kan jeg slåss og fighte litt, sier Iversen.

Han mener ferdighetene og tilfeldighetene foran begge mål har mye av skylda for at Norge kun står med tre fattige poeng i bunnen av kvaliktabellen.

- Vi har vært ineffektive mens lagene vi har møtt har vært effektive. Se på Skottland-kampen på bortebane, der hadde vi dobbelt så mange sjanser som dem.

Kampen på Hampden Park endte 0-0. Takket være en kombinasjon av norsk ineffektivitet og den skotske debutanten Chris «The Miss» Iwelumos mirakuløse bomskudd på åpent mål.

• Følg Norge - Skottland direkte i vårt livestudio

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!