- Det viktigste er at han spiller bra

Rooney har ikke scoret i åpent spill siden mars, men Sir Alex er ikke bekymret.

HAR IKKE SCORET SIDEN MARS: Wayne Rooney har ikke scoret siden mars, men Sir Alex Ferguson er ikke bekymret. Foto: Scanpix
HAR IKKE SCORET SIDEN MARS: Wayne Rooney har ikke scoret siden mars, men Sir Alex Ferguson er ikke bekymret. Foto: ScanpixVis mer

(Dagbladet): Wayne Rooney har ikke scoret i åpent spill siden mars, og noterte seg ikke på scoringslistene i går da Manchester United vant komfortabelt over Sunderland.

Det bekymrer ikke Sir Alex Ferguson, som sier at spissen snart vil finne tilbake til scoringsformen.

- Wayne hadde et par forsøk i dag, og var veldig uheldig med kippen og hadde et par skudd som keeperen tok, sa 68-åringen etter kampen ifølge Manchester Evening News.

- Han nærmer seg, og det viktigste er at han spiller bra.

Skuffet Ingen har scoret like mange mål som Fergusons menn så langt i år, men han var ikke helt fornøyd med uttellingen på de mange sjansene laget hans skapte.

- Jeg var skuffet over stillingen ved pause. Vi traff tverrliggeren, stolpen og keeperen deres gjorde noen gode redninger. Bortsett fra det spilte vi fantastisk fotball, sier han.

Ferguson var også skuffet over at laget slapp seg litt bakpå etter å ha løpt Steve Bruces menn i senk den første halvtimen.

- Det virket som om vi girte ned til tredje gir, sier skotten som mener laget hans ser sterkere og sterkere ut.

- De siste ukene har vi levert veldig bra. Vi begynner å finne rytmen, spesielt i forsvar.

Friske ben Tirsdag reiser United til Birmingham, som ikke spilte i går grunnet vinterværet.

- Det er alltid et vanskelig sted å spille, og de vil ha friske ben. De har alltid hatt en solid statistikk på hjemmebane og er vanskelige å slå der, sier Ferguson.