- Det viktigste målet i min karriere

Helten skadet halve sesongen.

(Dagbladet:) Da Molde åpnet sesongen 28. mars, ble islandske Björn Bergmann Sigurdarson den store helten. Tida siden den gang har vært helt fantastisk for laget, men for Sigurdarson har det vært tøft.

Mellom mai og september spilte spissen bare 45 minutter tippeligafotball.

Men da Molde trengte matchvinneregenskapene hans igjen i dag, dukket han opp - og sørget for Moldes tredje seriegull på fire sesonger.

- Det var helt sykt, det er det viktigste målet jeg har scoret i min karriere. Jeg vet ikke helt hva jeg skal si. Det var helt sykt, sa matchvinneren til CMore.

- Det er første gang jeg vinner gull, jeg har aldri vunnet noe før. Dette er det beste laget jeg har spilt med, de er fantastiske, sier islendingen, som ikke har scoret siden 13. april.

ENDELIG SMILER HAN: Björn Bergmann Sigurdarson har ikke hatt mye å glise for i år. Bortsett fra lagkompisenes prestasjoner, da. I dag fikk den skadeforfulgte islendingen en enorm oppreisning, og karrierens første gull. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix
ENDELIG SMILER HAN: Björn Bergmann Sigurdarson har ikke hatt mye å glise for i år. Bortsett fra lagkompisenes prestasjoner, da. I dag fikk den skadeforfulgte islendingen en enorm oppreisning, og karrierens første gull. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix Vis mer

Det var Harmeet Singhs straffespark som brakte Molde tilbake i kampen.

- Jeg liker måten vi snur kampen på. Jeg er stolt av gutta, sier Singh til TV-kanalen.

- Dette er helt fantastisk, selvfølgelig. Jeg vet ikke helt hva jeg skal si. Dette er et bra lag, en bra klubb som har vunnet mye de siste åra. I dag viser vi klasse, fastslår Mohamed Elyounoussi overfor CMores reporter, mens champagneflaskene tas fram i Molde-garderoben.