- Det vil bli vanskelig å si nei til Real Madrid

Luis Suarez til uruguayansk radiostasjon.

ER I HJEMLANDET: Luis Suarez er med resten av landslaget til Uruguay på en treningsleir utenfor Montevideo i disse dager. Foto: REUTERS/Andres Stapff/NTB Scanpix
ER I HJEMLANDET: Luis Suarez er med resten av landslaget til Uruguay på en treningsleir utenfor Montevideo i disse dager. Foto: REUTERS/Andres Stapff/NTB ScanpixVis mer

(Dagbladet): Liverpool-spiller Luis Suarez har vært i flere kontroversielle episoder under sin periode i engelsk fotball, og soner i øyeblikket en utestengelse på ti kamper etter bitingen på Chelsea-spiller Branislav Ivanovic.

Flere har stilt spørsmål ved om angriperen vil fortsette i Liverpool neste sesong. 26-åringen er i disse dager i hjemlandet Uruguay, og nå har han snakket til sin hjemlige radiostasjon Sport 890 om fremtiden, ifølge radiovært Martin Charquero.

- Jeg har en kontrakt med Liverpool, men det vil bli vanskelig å si nei til Real Madrid, sier Suarez ifølge Sport 890.

Suarez legger ikke skjul på at alle de kontroversielle episodene i Premier League har gjort det vanskelig for ham å fortsette i klubben.

- Jeg trives i Liverpool. Jeg elsker Liverpool, men dette året har vært vanskelig for meg, min kone og min datter, sier Suarez.

Snakket med Rodgers Den respekterte journalisten Guillem Balague skrev tidligere i dag et innlegg i sport.es der han forteller at Luis Suarez vil dra fra England i sommer, og at hovedmålet hans er Real Madrid.

Suarez skal allerede ha snakket med Liverpool-manageren om fremtiden sin. Og hele intervjuet fremstår som et frieri til Madrid-laget.

- Jeg har allerede snakket med Brendan Rodgers, og han vet hva jeg vil. Han forstår min situasjon, sier Suarez ifølge radiostasjonen, før han også gir et stikk til journalister i England.

- Jeg er ikke forberedt på å tåle den engelske pressen mer, sier Suarez.

Det er ikke første gang Suarez har skapt reaksjoner etter uttalelser til uruguayansk media. Han har blant annet innrømmet at han filmet seg til et straffespark mot Stoke.

Føler seg forfulgt Fotballkommentator Øyvind Alsaker har tidligere uttalt at han tror Suarez vil dra fra Liverpool i nær fremtid.

- Jeg tror Suarez vil føle seg forfulgt, og kanskje vil han forlate engelsk fotball etterhvert. Han vil nok føle seg veldig urettferdig behandlet, og vurdere det, sa Alsaker til Dagbladet.

Liverpool har kanskje allerede funnet en erstattet. Klubben ble i dag enig med Celta Vigo om en overgang for angriperen Iago Aspas (25).