- Det vil overraske meg om vi går på et stygt resultat

Høgmo før møtet med EM-klare Portugal.

IKKE SKREMT:  Landslagssjef Per-Mathias Høgmo var i godt humør på den første treninga før kampen mot Portugal søndag. Høgmo frykter ikke EM-stjernene.
Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix
IKKE SKREMT: Landslagssjef Per-Mathias Høgmo var i godt humør på den første treninga før kampen mot Portugal søndag. Høgmo frykter ikke EM-stjernene. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

BRAGA (Dagbladet): Det norske fotballandslaget er på plass i den portugisiske byen Braga og gjennomførte i kveld den første treningsøkta før laget møter Portugal til privatlandskamp søndag kveld.

På en den gamle Estádio de Maio, omringet av en steintribune i Colusseum-stil, ledet Per-Mathias Høgmo den første økta før de tre kampene som også involverer Island og Belgia.

Først venter et EM-klart Portugal som spisser formen inn mot sommerens store mesterskap. Høgmo frykter ikke at det skal bli stygge sifre.

- Vi skal være godt forberedt og godt organisert. Det vil overraske meg om vi går på et stygt resultat, selv om vi har et ungt lag. Vi har mye energi og gjennombruddskraft. Spillerne gleder seg, sier Høgmo til Dagbladet og øvrig presse i sommersola.

Norge stiller med en noe redusert tropp, ettersom flere sentrale spillere har meldt forfall på grunn av skader og sykdom.

Trondsen debuterer trolig Det kan bane vei for debutantene Martin Samuelsen (West Ham) og Anders Trondsen (Sarpsborg 08).

- Vi har lyst til å bli kjent med ham (Samuelsen). Han har en spisskompetanse som vi vil se nærmere på. Han debuterte på trening her med 2-0 og to scoringer og han her en ekstremkompetanse. Først og fremst når det kommer til dribling, sier Høgmo.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer