KLAR TIL Å BIDRA:
Vegard Forren sier at han nærmer seg 100% etter ferien.
Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix
KLAR TIL Å BIDRA: Vegard Forren sier at han nærmer seg 100% etter ferien. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpixVis mer

- Det ville ikke vært lurt å kaste meg rett ut i Premier League

Vegard Forren er ikke fornøyd før han bidrar i Southampton.

Hjemme i Norge venter mange utålmodig på at Vegard Forren skal få sin Southampton-debut. Hovedpersonen selv tar det med stor ro.

- Med overgangen har jeg fått drømmen oppfylt. Jeg har funnet meg til rette og blitt godt tatt imot. Helt fornøyd er jeg ikke før jeg er med og bidrar, men vi har hatt en plan hele veien, både for klubbens og min egen del, sier han til NTB.

- Det ville ikke vært lurt å kaste meg rett ut i det der jeg kom fra ferie. Å spille i Premier League når man er 80 prosent er ingen god idé. Jeg har trent godt, og nå er jeg veldig nær å være 100 prosent. Klubben vil at jeg skal bidra, og jeg er veldig klar når tiden er inne.

Forren har merket interessen hjemmefra.

- Det er mye kjentfolk som er veldig spent, men det er som sagt en plan bak det hele, og jeg tar det veldig med ro. Jeg er tålmodig, for jeg vet at jeg snart får sjansen, sier han.

Forren ble hentet til engelsk fotball etter en strålende fjorårssesong for Molde og en høst hvor han også spilte seg til fast plass i landslagets midtforsvar. Han gleder seg til å bidra i Norges jakt på VM-billett til Brasil. Onsdagens kamp mot Ukraina i Sevilla er siste test før alvoret starter igjen.

- Det er godt å være tilbake på samling og treffe gutta. Dette er generalprøven for veldig viktige kvalifiseringskamper, og vi får sjansen til å spille under gode forhold. De siste fem-seks kampene har vært veldig positive, med gode resultater og gode prestasjoner, og det vil vi gjerne følge opp, sier han.

- Man kommer langt med gode prestasjoner og gode opplevelser, og vi vil gjerne få til det igjen onsdag.

(NTB)