SKADD RONNEY: Manchester United kan være uten en skadd Wayne Rooney i onsdagens returkamp mot Bayern München, men manager David Moyes har et sterkt håp om at spissen blir klar i tide. Foto: AFP PHOTO/ANDREW YATES/NTB Scanpix
SKADD RONNEY: Manchester United kan være uten en skadd Wayne Rooney i onsdagens returkamp mot Bayern München, men manager David Moyes har et sterkt håp om at spissen blir klar i tide. Foto: AFP PHOTO/ANDREW YATES/NTB ScanpixVis mer

- Det ville vært galskap å ikke la ham gjøre det

Moyes sier Rooney er fast bestemt på å spille mot Bayern.

Manchester United kan være uten en skadd Wayne Rooney i onsdagens returkamp mot Bayern München, men manager David Moyes har et sterkt håp om at spissen blir klar i tide.

Rooney gikk glipp av helgens 4-0-seier mot Newcastle med en skadd tå, og klubben har hele tiden vært klar på at han er tvilsom til onsdagens kamp mot Bayern München.

- Han kommer til å spille, 100 prosent sikkert. Jeg kan vedde et stort, stort glass øl på at han spiller, sier Bayern-trener Pep Guardiola ifølge The Guardian da han møtte pressen.

På tirsdagens pressekonferanse sa United-manager Moyes at han håpet Rooney blir klar i tide til kampen på Bayerns mektige hjemmebane.

- Vi gjør alt for at Wayne Rooney kan spille returkampen, sier Moyes.

Skotten sa at Rooney var forberedt på å bruke bedøvelse for å kunne spille.

- Vi gjør ingenting mot medisinsk råd og tar dette i samråd med legene våre. Alle kjenner Waynes karakter, og han er fast bestemt på å spille. Når han er det, ville det vært galskap ikke å la ham gjøre det.

Rooney trente sammen med laget før avreise til Tyskland tirsdag.

Lagene spilte 1-1 på Old Trafford sist uke. Bayern er stor favoritt, men mangler Bastian Schweinsteiger og Javi Martínez på grunn av suspensjon.

(NTB)