Vegard Forren

Det virker som det ble en løgn for mye

Da Vegard Forren (32) sto fram og erkjente ranet av Moldes botkasse la han ærligheten i potten. Kontrakten som nå er terminert forteller at han ikke var ærlig nok.

MÅ FINNE NY KLUBB: Botsøvelsen i TV2 og Romsdals Budstikke var ikke nok til å gi Vegard Forren fornyet tllitt på Aker Stadion. Ifølge kilder valgte han å sminke sannheten. Det kunne ikke Molde av mange naturlige årsaker akseptere og leve med det neste halvannet året. Foto: Svein Ove Ekornesvg / NTB scanpix
MÅ FINNE NY KLUBB: Botsøvelsen i TV2 og Romsdals Budstikke var ikke nok til å gi Vegard Forren fornyet tllitt på Aker Stadion. Ifølge kilder valgte han å sminke sannheten. Det kunne ikke Molde av mange naturlige årsaker akseptere og leve med det neste halvannet året. Foto: Svein Ove Ekornesvg / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

NOE AV DET første vi gjerne lærer er at ærlighet varer lengst. Det er mange grunner til det. Ærlighet har en tendens til å lande synderen på beina.

Sannheten befrir etter at den har gjort folk forbannet.

BOT LEDER SOM oftest til bedring når øvelsen er ærlig og ett hundre prosent dekkende for kontoen man ønsker å saldere. Alt annet kommer gjerne tilbake og biter deg bak. Du kan ikke være litt ærlig i en slik sammenheng, du kan ikke utelate noe eller sminke faktum med 90 prosent anger og ydmykhet.

Ber du om en sjanse til må alle kortene på bordet.

Med en gang.

BOTSØVELSEN I ALL sin selverkjennende og selvydmykende brutalitet var valget Vegard Forren tok da han stilte opp i TV2 og Romsdals Budstikke sist mandag. Gjennom å fortelle sin historie om bakgrunnen for de uautoriserte uttakene fra lagets felleskasse tok 32-åringen et valg.

Parallelt, om han ikke vrengte sjela si på sannhetens alter, løp han også en betydelig risiko.

Alt fordi summen av Forrens ærlighet målt opp mot Moldes versjon av saken var det som til slutt ville avgjøre om kontrakten han holdt fram til 2021 ville honorert eller terminert.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer