- Det virker som om dommeren vil være med å avgjøre

Moldes Vegard Forren raste mot Edvartsen.

Molde-Strømsgodset 2-2

MOLDE (Dagbladet): Etter 2-2-kampen mellom Molde og Strømsgodset var det én situasjon som havnet i fokus: Frisparket som førte til at drammenserne fikk med seg poeng.

Péter Kovács hadde en god dag på jobben. Først scoret spissen 1-1, før han på overtid avgjorde kampen.

36-åringen var høyest på Lars-Christopher Vilsvik sin corner, og stanget ballen inn bak en sjanseløs Ørjan Håskjold Nyland i Molde-buret 20 minutter ut i 2. omgang.

Innrømmelsen Mohamed «Moi» Elyounoussi sto for begge målene til hjemmelaget.

For Molde ledet 2-1 til ordinær tid var ferdigspilt. Da dukket Strømsgodsets nummer 10 opp igjen.

Moldes Vegard Forren og Kovács havnet i en av mange dueller, og dommer Svein-Erik Edvartsen valgte å dømme frispark fra 20 meter. Storflor slo frisparket inn. Nyland skulle bare slå ballen unna, men ballen gikk bak i tverrliggeren og ut igjen til Kovács.

Spissen kunne enkelt sette ballen inn.

- Jeg må innrømme at det var et billig frispark, det må jeg. Kanskje han ikke skulle ha dømt. Jeg forstår at Molde blir frustrert, samtidig er det utallige slike dueller kampen igjennom - noe går imot, andre ikke, sier Strømsgodset-spissen ved kampslutt.

Aldri frispark Molde-spillerne var ikke fornøyd med avgjørelsen. Spesielt midtstopper Vegard Forren var fortvilet over å ha fått frispark imot.

- Vi har Chima Chukwu på eget lag som nærmest ikke har fått frispark i år. Peter er den største i Tippeligaen. Men jeg hopper opp og vinner duellen, sier en tydelig irritert Forren.

HARDE DUELLER: Molde møtte Strømsgodset på Aker Stadion søndag. Moldes Vegard Forren (t.v.) og Péter Kovács hadde mange dueller. Den siste ble avgjørende. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix
Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix
HARDE DUELLER: Molde møtte Strømsgodset på Aker Stadion søndag. Moldes Vegard Forren (t.v.) og Péter Kovács hadde mange dueller. Den siste ble avgjørende. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix Vis mer

- Det virker som dommeren får det for seg at han kan være med å avgjøre kampen. Det er skuffende. Det er en fair duell, som jeg vinner. Det er ikke frispark - enkelt og greit, legger han til.

Midtstopperbautaen ga seg ikke med det:

- Det var to gode lag som møttes, dessverre føler jeg at vi blir snytt i en så viktig kamp, forteller han.

Syndebukken mener det virket som om dommeren ville vise hvem som var sjef. Etter frisparket fikk han gult kort for protester.

- Om han ikke forstår reaksjonen min, og føler han må slenge gult kort i fjeset mitt for å vise at han er sjef, får det være hans måte å gjøre det på. Jeg føler det ikke skulle mye til for at det ble en reaksjon, sier Forren.

Molde leder fortsatt tabellen, to poeng foran dagens motstander. Selv var Peter Kovács fornøyd etter dagens uavgjort.

- En morsom fotballkamp. Molde var best i første, men vi kommer tilbake da vi begynner å spille Godset-fotball, sier han til Dagbladet.