Kobe Bryant omkom i helikopterulykke

Detaljen som kan forklare Bryant-gåten

Politiet leter fortsatt etter svar på ulykkesstedet. Nye funn kan gi svar.

RØRENDE: I etterkant av Kobie Bryants og datteren Giannis dødsfall, har dette intervjuet fra Jimmy Kimmel-show gått viralt. Video: Rødt Kort/ABC. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Det har gått tre dager siden Kobe Bryant, datter Gianna og sju andre personer omkom i en helikopterulykke.

Politiet advarte umiddelbart at redningsarbeidet foregikk i krevende forhold, og at det derfor kunne ta tid før de ble ferdige med arbeidet.

- Logistikken er et mareritt. Vi har personer der for å håndtere alle som kommer. Det er bare redningspersonell som skal være der. Det er et veldig tøft og farlig terreng, uttalte sheriffen i LA County, Alex Villanueva.

Elektroniske funn

Havarikommisjonen (NTSF) og FBI jobber nå intenst sammen med politi og andre etater for å finne årsaken. Tidlig ble det lagt vekt på vanskelig forhold og tett tåke i området.

Natt til onsdag, norsk tid, ble det avholdt en ny pressekonferanse. Der kom NTSFs Jennifer Homendy med nye opplysninger.

Hun gjentok først at det ikke var en «svart boks» i helikopteret. Hun forteller videre at det heller ikke var et apparat som tok opp lyden i cockpiten eller et apparat som registrerte ruten de tok.

Men i redningsarbeidet har politiet funnet en iPad med appen Foreflight på. Programmet blir brukt av piloter for å registrere hvor de flyr og for å samle informasjon om vær og vindforhold.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer