Ryktebørs Premier League

Detaljen som kan gjøre PSG-stjerne til Manchester United-spiller

Her er ryktebørsen.

KOMMER TIL MANCHESTER? PSGs Lucas Moura er sterkt linket til de røde. Siden PSG frykter brudd på reglene for Financial Fair Play, kan salget skje allerede nå. Foto: AFP PHOTO / FRANCK FIFE / NTB Scanpix
KOMMER TIL MANCHESTER? PSGs Lucas Moura er sterkt linket til de røde. Siden PSG frykter brudd på reglene for Financial Fair Play, kan salget skje allerede nå. Foto: AFP PHOTO / FRANCK FIFE / NTB ScanpixVis mer

(FourFourTwo): Vi starter i Manchester der det har dukket opp rapporter på at Manchester United er interessert i PSG-vingen Lucas Moura. Ifølge Sky Sports er de røde interessert i brasilianeren, som ikke har startet en eneste ligakamp denne sesongen.

25-åringen har tidligere blitt linket til United og PSG skal være villig til å selge Moura, som har vært i den franske toppklubben siden 2013. Lokalavisa Manchester Evening News melder på sin side at spilleren selv ønsker seg til Old Trafford.

Italienske Gazzetta dello Sport melder at PSG ønsker 35 millioner pund (385 millioner kroner) for Moura, men at de skal være villige til å lytte til lavere bud om overgangen blir gjort raskt.

PSG ønsker ikke å låne ut spilleren, etter at klubben har brukt store summer på duoen Kylian Mbappé og Neymar. Så for å unngå brudd på reglene for Financial Fair Play, ønsker de å selge unna spillere for å generere inntekter.

Franske Le Parisien hevder at Mouras representanter også har meldt ifra til Liverpool om at vingen er tilgjengelig for kjøp.

Liverpool har på sin side mye penger å rutte med etter at Philippe Coutinho ble solgt for 1,6 milliarder kroner denne uka. Det spør om noen av disse pengene får bein å gå på allerede i januar, men franske LeSport10 (gjengitt av Sky Sports) hevder iallfall at Liverpool ønsker å bruke noen av midlene på Borussia Dortmund-spiss Pierre-Emerick Aubameyang.

Spissen har blitt sterket linket til en overgang til kinesisk fotball, men den franske avisa mener at Jürgen Klopp vil kaste seg inn i kampen om sin tidligere elev. Samtidig rapporteres det at Real Madrid også er interessert.

Samtidig kan Daniel Sturridge havne på utlån i januar. Spissen skal være redd for at han ikke får en plass i Englands VM-tropp dersom han ikke skifter klubb. Han har fått begrenset spilletid samtidig som han har slitt med skader i lang tid. Han har blant annet blitt linket til Newcastle.

Liverpool er vant til å miste gode spillere til Spania, og nå kan det skje igjen, skal vi tro journalisten Gianluca Di Marzio. Italieneren hevder nemlig på sin hjemmeside at Real Madrid er ute etter Mohamed Salah. Det er nok ikke den eneste klubben som er det.

Vi flytter oss til London og Arsenal, der The Gunners kjemper en kamp om å beholde klubbens største stjerne.

Alexis Sanchez går som kjent ut av kontrakt til sommeren. Det har lenge vært spekulert i om chileneren vil gå til Manchester City allerede nå i januar, slik at London-laget iallfall får noe penger for ham.

The Guardian skriver i dag at Manchester City har kommet med et bud på rundt 220 millioner kroner for angriperen. Arsenal-manager Arsène Wenger har tidligere uttalt at det ikke er aktuelt å selge Sanchez nå, selv om det betyr at han går gratis til sommeren.

Og når vi er inne på fotballrykter kan vi ta med en mildt sagt spesiell sak fra England som omhandler Romelu Lukaku. Klubbens største aksjonær, Farhad Moshiri, hevder at Lukaku nektet å forlenge kontrakten med Everton fordi moren fikk en «voodoo»-melding som sa han burde dra til Chelsea.

The Telegraph er blant avisene som trykker historien i dag. Til slutt endte det med at Manchester United fikk spissen etter at belgieren hadde vært tre sesonger på Stamford Bridge.

TIL CITY? Alexis Sanchez linket til Etihad. Foto: Javier Garcia/BPI/REX/Shutterstock/NTB Scanpix
TIL CITY? Alexis Sanchez linket til Etihad. Foto: Javier Garcia/BPI/REX/Shutterstock/NTB Scanpix Vis mer

Andre rykter:

Romas Kevin Strootman linker til Liverpool (Premium Sport).

PSG vil lytte til tilbud på Javier Pastore og Angel Di Maria (Sky Sports).

Everton er favoritter til å signere Arsenals Theo Walcott (Daily Mail).

Newcastle ønsker Sparta Praha-keeper Martin Dubravka (Daily Mail).

Aston Villa ønsker Leicester-duoen Leonardo Ulloa og Daniel Amartey på lån (Daily Telegraph).

Bournemouth har avslått et bud på 55 millioner kroner for West Hams Harry Arter (The Sun).

Huddersfield er i ferd med å signere Norwich-spiller Alex Pritchard for 120 millioner kroner (The Sun).

Monaco ønsker minst 990 millioner kroner for Thomas Lemar (Daily Mirror).

Southampton, Crystal Palace og Everton er interessert i Atlético Madrids Nicolas Gaitan (Daily Mirror).

Real Madrid har mottatt et bud på 920 millioner kroner på Gareth Bale av en ukjent klubb (Daily Star).

Bojan Krkic ønsker å komme tilbake til Stoke og begynne på blanke ark (Daily Mirror).

Real Madrid ønsker Tottenham-spiss Harry Kane (Dario Gol).

Arsenal ønsker Boca Juniors-spiller Cristian Pavon (TyC Sports).

Borussia Mönchengladbach ønsker West Hams Reece Oxford (Borussia Mönchengladbach).

Sevilla ønsker Chelsea-spiss Michy Batshuayi på lån (ESPN).

Arda Turan er på vei bort fra Barcelona til Istanbul Basaksehir (IBFK).

Stoke ønsker Galatasaray-spiller Badou Ndiaye (Sky Sports).

Noen av de største ryktene i januar:

Monacos Thomas Lemar til Liverpool.

Arsenals Alexis Sanchez til Manchester City.

Riyad Mahrez til Liverpool eller Arsenal (som mulig erstatter for Sanchez).

Juventus' Alex Sandro til Chelsea.