Detaljen vekker oppsikt

Da tidligere tennisstjerne Boris Becker møtte opp i retten for å få en dom, var det trolig ikke tilfeldig hvilket slips han hadde på seg.

ANKOM RETTEN: Boris Becker med kjæresten Lilian de Carvalho Monteiro fredag. Foto: REUTERS/Toby Melville/NTB
ANKOM RETTEN: Boris Becker med kjæresten Lilian de Carvalho Monteiro fredag. Foto: REUTERS/Toby Melville/NTB Vis mer
Publisert

Boris Becker (54) ble dømt til 30 måneders fengsel i Crown Court Southwark i London. Med god oppførsel kan han slippe ut etter å ha sonet halve straffen, skriver tyske Bild.

Becker ble tidligere i april ble funnet skyldig på fire tiltalepunkter i forbindelse med konkursen som rammet ham i 2017.

Ifølge retten overførte Becker blant annet 350 000 pund til andre kontoer i tillegg til at han gjemte verdifulle eiendeler i Tyskland. Han unnlot også å informere om et lån på 700 000 pund og 75 000 aksjer han hadde i et IT-firma.

Becker ankom retten sammen med kjæresten Lilian de Carvalho Monteiro, og flere beit seg raskt merke i det stripete slipset til 54-åringen.

Fargene på stripene var lilla og mørkegrønn - det samme som logoen til den anerkjente tennisturneringen Wimbledon. Becker vant Wimbledon tre ganger (i 1985, 1986 og 1989).

Det var trolig ikke tilfeldig at han valgte akkurat dette slipset, og flere tolker det i retning av et signal om at selv om Becker nærmest har mistet alt av verdier samt friheten, så kan man ikke ta fra ham det han har levert på tennisbanen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer