Detaljer gjenstår før Skovgaard og Brækhus blir lagkamerater

Ligger an til omkamp.

KAN BLI LAGKAMERATER: Vinni Skovgaard og Cecilia Brækhus bokset om weltervekt-beltet 14. mars i år. Nå kan de to bli lagvenninner. Foto: Sascha Klahn / SCANPIX
KAN BLI LAGKAMERATER: Vinni Skovgaard og Cecilia Brækhus bokset om weltervekt-beltet 14. mars i år. Nå kan de to bli lagvenninner. Foto: Sascha Klahn / SCANPIXVis mer

Cecilia Brækhus ble verdensmester i weltervekt 14. mars etter å ha slått danske Vinni Skovgaard i Kiel.

Nå kan de to motstanderne bli lagkamerater.

Danske Vinni er ennå ikke under kontrakt med Sauerland-stallen, men det ligger i kortene at hun er på vei til å bli Sauerland-bokser hun også.

I alle fall skal Skovgaard forsvare EM-tittelen sin i kvinneboksing i Herning 12. september, på det samme stevnet der Cecilia Brækhus skal forsvare VM-titlene sine for annen gang.

- Fortsatt er det en del detaljer som må på plass før vi i Sauerland skriver kontrakt med Vinni Skovgaard, sier matchmaker Hagen Döring i Sauerland.

Det ligger i kortene at Skovgaard kommer til å få en kontrakt, og det betyr at det også høyst sannsynlig kommer til å bli en returkamp mellom Cecilia Brækhus og Vinni Skovgaard om VM-beltene til Brækhus i World Boxing Association (WBA) og World Boxing Council (WBC).

- Jeg vet at det er interesse for en ny kamp mellom Skovgaard og Brækhus, for danske aviser skrev mye om den første kampen, sier Döring.

Foreløpig er det klart at både Skovgaard og Brækhus skal bokse i Herning 12. september på VM-stevnet til Mikkel Kessler, men da skal de bokse hver sin kamp.

(NTB)