Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Dette «beistet» advarer Costa: - Prøver du deg igjen, har vi et problem

Etter Gerrard-klinsj.

 SKULDER MOT MURSTEIN:  Lucas Leiva gjør nok lurt i å bruke kløkt foran muskelkraft i duell med  Adebayo Akinfenwa. Foto: NTB Scanpix
SKULDER MOT MURSTEIN: Lucas Leiva gjør nok lurt i å bruke kløkt foran muskelkraft i duell med Adebayo Akinfenwa. Foto: NTB Scanpix Vis mer

(Dagbladet): Chelsea-spiss Diego Costa, mannen som har yppet på seg samtlige med rødt hjerte, og denne uka har fått den lite prestisjefylte tittelen som Luis Suarez´arvtager i Premier League, har fått seg en ny uvenn.

Adebayo Akinfenwa.

Mannen som går under tittelen verdens sterkeste fotballspiller. Hans 100 kilo muskler fordelt på 180 centimeter elsker at fansen kaller han for beistet.

- Jeg elsker å være den største på banen. Jeg vil ikke se på de andre spillerne og tenke at de har større armer enn meg, sier han ifølge Telegraph.

Lover hevn Tirsdag fikk Wimbledon-spissen med seg at Diego Costa og Steven Gerrard perfeksjonere kunsten å skalle uten å egentlig skalle - og i  tumultene som fulgte dyttet hverandre.

Akinfenwa er svoren Liverpool-fan, og uttalte at han heller ville spille mot Liverpool enn å spille en Champions League-finale før de Wimbledon møtte Liverpool i FA-cupen tidligere i år.

Nå går han ut og advarer Costa:

- Vær forsiktig, Costa. Hvis ikke får du meg på nakken. Prøver du deg på å ta Steven Gerrard igjen har vi et problem, skriver Wimbledon-spissen med en humoristisk tone under et bilde han har delt på Instagram.

Opprettet sak FA opprettet i går sak mot Costa for «voldelig oppførsel »- og Chelsea-spissen risikerer tre kamper på sidelinja.

Chelsea bekreftet i dag at de anker saken.