Dette bekymrer Guardiola: - Fansen må skjønne at vi trenger dem

Guardiola etterlyser støtte. 

LEDIGE PLASSER: Det var mange tusen ledige plasser på Etihad Stadium under onsdagens Champions League-kamp. Foto: Matt McNulty / REX / NTB Scanpix
LEDIGE PLASSER: Det var mange tusen ledige plasser på Etihad Stadium under onsdagens Champions League-kamp. Foto: Matt McNulty / REX / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Pep Guardiola oppfordrer Manchester City-fansen til å ta turen til stadion når laget søker suksess i Europa.

Det engelske topplaget innledet gruppespillet i mesterligaen med å slå tyske Borussia Mönchengladbach 4-0 etter et hattrick av Sergio Agüero, men kun drøye 30.000 tilskuere var til stede under kampen onsdag kveld.

Guardiola har gått til topps i turneringen med Barcelona to ganger, mens Manchester City ble slått ut i semifinalen forrige sesong.

– De må glemme det som har skjedd i fortiden. Vi er her for å skape historie for folket, sier Guardiola, ifølge Sky Sports.

– I dag var ikke stadion helt full, så det eneste vi kan gjøre er å spille bra. Vi må være stolte over at vi spiller i denne turneringen. Folk lytter til meg, så jeg er sikker på at de kommer til å gjøre det. Jeg skal jobbe med overbevise folk om å støtte oss i mesterligakampene til siste stund, fortsetter spanjolen.

– Fansen må skjønne at vi trenger dem i mesterligaen. Vi kan ikke oppnå noe i årene som kommer uten dem. Spillerne fortjener et fullsatt stadion, og forhåpentlig vil det skje mot Barcelona og Celtic.

Kampen mot Mönchengladbach skulle egentlig bli spilt tirsdag, men grunnet kraftig regnvær ble den utsatt til onsdag.

Neste runde tar Manchester City turen til Glasgow, før Barcelona kommer på besøk 19. oktober.

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer