- Dette beltet symboliserer blod, svette, tårer og tålmodighet

Cecilia Brækhus fikk endelig holde sitt nyeste belte.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

BERLIN (Dagbladet): I september vant Brækhus kampen mot Ivana Habazin i København, og sikret seg det fjerde store beltet, IBF. Det betyr at hun nå har samlet beltene fra de fire store forbundene (WBC, WBO, WBA og IBF).

Mottok beltet Det har gått snaue to måneder siden den kampen, men i går fikk hun det synlige beviset, da hun mottok det blå IBF-beltet i gymmen hun trener i utenfor Berlin.

- Det er helt nydelig, jeg tror faktisk det er det fineste av dem, sier hun mens hun studerer det nypussede beltet nøye.

- For meg er det mer verdt enn gull, dette beltet symboliserer blod, svette, tårer og tålmodighet. Jeg må legge det vekk for å fokusere på neste kamp, men først må jeg bare se litt på det, sier hun.

Brækhus er tilbake i full trening i Berlin, og 29. november møter hun tyske Jennifer Retzke i ringen i København. Retzke er en obligatorisk utfordrer, satt opp av IBF, og ranket som nummer 13 i verden.

- Det er helt ok. Jeg har hatt tre tøffe kamper i år, og hvis ikke jeg møter Retzke mister jeg beltet, så det er helt greit på slutten av et år som dette.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer