Dette bildet av dommeren som flirer setter sinnene i kok

Bortdømt og utslått.

SKAPER BRÅK: Dette bildet av dommer Peter O'Leary fra New Zealand i hyggelig passiar med Nigerias sisteskanse Vincent Enyeama har satt sinnene i kok i Bosnia etter at flere kontroversielle dommeravgjørelser gikk dem imot. Foto: Matthew Lewis/Getty Images
SKAPER BRÅK: Dette bildet av dommer Peter O'Leary fra New Zealand i hyggelig passiar med Nigerias sisteskanse Vincent Enyeama har satt sinnene i kok i Bosnia etter at flere kontroversielle dommeravgjørelser gikk dem imot. Foto: Matthew Lewis/Getty Images Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Det ble aldri det verdensmesterskapet Bosnia hadde sett for seg. Etter to strake tap mot Argentina og Nigeria er debutanten ute av dansen om avansement.

Men det kunne fort vært helt annerledes.

- Dommeren skjedde Dommeren spilte (dessverre) en vel så stor rolle som spillerne under oppgjøret i Cuiaba. Først ble Edin Dzekos mål feilaktig annullert for offside, før Peter Odewingies 1-0-scoring ble stående selv om det kunne se ut som om Emir Spahic skulle hatt et frispark i forkant.

Edin Dzeko beskrev dommerens innsats som «skammelig», og da han ble spurt om hva som skjedde var han klar på hvem som hadde skylden.

- Dommeren skjedde. Vi skal reise hjem, og det er klart det er trist, men dommeren burde reise hjem han også. Han påvirket både resultatet og kampen, og det er derfor vi tapte. Nigeria spilte bra, men dommeren holdt ganske enkelt ikke nivået, sa Manchester City-spissen.

Kampanje Som om ikke det var nok, har det nå også kommet et bilde av dommer Peter O'Leary fra New Zealand i hyggelig passiar med Nigerias keeper Vincent Enyeama.

Det har fått begeret til å renne over for noen og enhver. Det har gått så langt at boniske supportere har startet en underskriftskampanje for å få resultatet endret til 1-1. Så langt har den samlet 20 000 underskrifter. Det skriver Independent.

Kampanjen ber også om at O'Leary blir sendt hjem fra VM uten at han får dømme flere oppgjør.

Bosnia har fortsatt én kamp igjen mot Iran, men har dessverre ikke annet å spille for enn ære og stolthet. Skuffende etter at laget var spådd lengre i sommerens mesterskap etter å ha vunnet sin kvalifiseringsgruppe foran Hellas.

Iran på sin side er fortsatt med og kjemper om avansement, men er avhengige av å slå Bosnia samtidig som Argentina gjør sin del av jobben mot Nigeria - helst med mer enn ett mål.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer