Dette bildet ble tatt dagen før den ekte trekningen

I dag var kampene identiske. - Et utrolig sammentreff.

IDENTISK: Dette bildet er hentet fra UEFAs "generalprøve" i går. Spesielt nok var den identisk med virkelige trekningen i dag.
IDENTISK: Dette bildet er hentet fra UEFAs "generalprøve" i går. Spesielt nok var den identisk med virkelige trekningen i dag. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): I går gjennomførte UEFA en prøvetrekning av åttendelsfinalene i Champions League, som en «generalprøve» til den virkelige trekningen i sveitsiske Nyon i dag.

I testen fikk vi servert godbiter som Real Madrid - Manchester United, Arsenal - Bayern München og AC Milan - Barcelona.

Kall det gjerne et merkelig sammentreff - men i den virkelige trekningen endte man opp med de nøyaktig samme kampene.

De åtte kampene i prøvetrekningen var identiske med de åtte kampene som ble en realitet i dag.

- Utrolig sammentreff
Per Ravn Omdal er æresmedlem i UEFA og tidligere visepresident i organisasjonen.

Han sier til til Dagbladet at det er utenkelig et at det noe juks i Champions League-trekningen.

- Nei, det er helt utelukket.

- Fordi?

- Det er fordi dette er en organisasjon som har respekt for seg selv. Bare å tenke seg at noen sånt skulle skje er så fjernt for meg som du kan tenke deg.

Omdal vil understreke at hans eneste kjennskap til dagens trekning er det Dagbladet forteller.

- Dette får jeg referert nå, og det er et utrolig sammentreff. Sånn er det. Det er bare pussig, det kan jeg si med hånden på hjertet.

- Ser deg snart, Ronaldo!
Viasat-ekspert Rune Bratseth reagerer slik når Dagbladet forteller han om den merkelige hendelsen.

- Den sjansen er ikke stor!

- Det er litt spesielt, er det ikke?

- Jeg har ikke lyst til å spekulere, men spesielt er det. Jeg har tiltro til at ting foregår på en skikkelig måte, og det er så mange personer involvert, så at det er noe ureglementert som har foregått har jeg vanskeligheter for å tro.

Den største kampen på papiret er definitivt Real Madrid - Manchester United, der Cristiano Ronaldo vender tilbake til Old Trafford som motspiller for første gang siden rekordovergangen i 2009.

- O yes, Madrid! For noen fantastiske kamper det kommer til å bli. @Cristiano, ser deg snart!!, skriver Rio Ferdinand på Twitter.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer