Dette bildet fikk Lance til å slå knyttneven i håndflata

- Var det deg på ditt mest cocky, arrogante og idiotiske, spurte Oprah.

PROVOKASJON: For bare litt over to måneder siden la Lance Armstrong ut dette bildet på Twitter, der han lå på sofaen og slappet av med Tour de France-trøyene han nettopp var blitt strippet for. - Vet du hva som er nifst? Jeg syntes faktisk det var en god idé der og da, sa Armstrong i intervjuet med Oprah Winfrey. Foto: AFP PHOTO KENZO TRIBOUILLARD
PROVOKASJON: For bare litt over to måneder siden la Lance Armstrong ut dette bildet på Twitter, der han lå på sofaen og slappet av med Tour de France-trøyene han nettopp var blitt strippet for. - Vet du hva som er nifst? Jeg syntes faktisk det var en god idé der og da, sa Armstrong i intervjuet med Oprah Winfrey. Foto: AFP PHOTO KENZO TRIBOUILLARD Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Mange trodde aldri dagen ville komme, men Lance Armstrong var til slutt så presset opp i et hjørne at han valgte å innrømme dopingbruk i et ekslusivt intervju med Oprah Winfrey.

I natt norsk tid ble del to av seansen sendt - der 41-åringen blant annet snakket om sponsorene som forsvant, hvordan han avslørte sannheten for sin egen sønn som hadde forsvart ham, og hvor sterkt han ønsker å konkurrere igjen. Og så ble han spurt om det famøse bildet han publiserte på Twitter så sent som 11. november.

- Det var enda en feil Der ligger han og koser seg på sofaen med sju innrammede ledertrøyer i Tour de France hengende på veggen, til tross for at han på det tidspunktet var strippet for samtlige sju sammenlagttriumfer av USADA.

- Tilbake i Austin, bare ligger her, lød bildeteksten fra Armstrong.

Det var nok en provokasjon mot alle som har kjempet for en ren sykkelsport, og en bekreftelse på at amerikaneren fortsatt ser på seg selv som vinneren av Tour de France fra 1999 til 2005.

Og han publiserte altså bildet bare litt over to måneder før han satt hos Oprah og la kortene på bordet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer