NI SPILLERE: Dette er spillerne som var med på treningen i dag. Hull har store problemer med skader. Bakre rekke: Andrew Robertson, Robert Snodgrass, Tom Huddlestone, Sam Clucas og Adama Diomande
. Første rekke: David Meyler, Jake Livermore, Curtis Davies og Ahmed Elmohamady. Foto: Curtis Davies / Twitter
NI SPILLERE: Dette er spillerne som var med på treningen i dag. Hull har store problemer med skader. Bakre rekke: Andrew Robertson, Robert Snodgrass, Tom Huddlestone, Sam Clucas og Adama Diomande . Første rekke: David Meyler, Jake Livermore, Curtis Davies og Ahmed Elmohamady. Foto: Curtis Davies / TwitterVis mer

Dette bildet vekker oppsikt ni dager før Premier League-start

«Hull Citys lagbilde 2016/17».

(Dagbladet): Hull har til gode å tape i oppkjøringen til årets Premier League-start mot Leicester 13.august.

Det er også det eneste de kan skryte av.

Store problemer

Problemene blir nemlig bare større og større for den norske landslagsspissen Adama Diomandés klubb etter opprykket til Premier League i år.

Fansen ventet en positiv sommer.

Slik skulle det ikke gå.

Steve Bruce var en suksess for klubben, men manageren ga seg for kort tid siden. Han var ikke fornøyd med mangelen på forsterkninger.

- Jeg synes det er trist at jeg måtte gi meg, men det var en avgjørelse jeg måtte ta for klubbens skyld, sa Bruce.

Like etter fikk også assistent Keith Bertschin beskjed om å pakke sakene sine og dra. Det skjedde på en buss på vei til treningsleir i Østerrike, skriver Mirror.

Liten stall

Den egyptiske eieren Assem Allam skal være lite interessert i å dra fram sjekkheftet for å fikse problemene, selv om laget får halvannen milliard etter opprykket ble sikret i mai.

Nylig gikk en av klubbens beste spillere, Mohamed Diamé, til Newcastle. Fansen har ytret krav om forsterkninger, men ingen spillere har signert etter de rykket opp.

Derimot har skadelista blitt større og større.

Ni spillere er per dags dato ute med skade, og den i utgangspunktet altfor tynne stallen teller ni (!) skadefrie spillere.

Der flere av Premier League-lagene, minst, har dobbel dekning på alle plassene, greier altså Hull nesten ikke å stable på plass en startellever. Daily Mails Craig Hope sier at et konservativt anslag tilsier at klubben henter åtte nye spillere.

Det ser ut som spillerne selv tar det med godt humør. Forsvarsspilleren Curtis Davies la nemlig ut et bilde av de ni spillerne som trente på treningsleir i dag med tittelen «Hull City squad photo 2016/17».

Fansen er ikke fornøyd, og har truet med å boikotte. Spillerne velger å se på situasjonen med galgenhumor.