Dette blinkskuddet av David Moyes går verden rundt

Endelig grunn til å glise.

SMIL: Friidrettsutøveren Sarah Holt fikk seg en overraskelse da hun tok bilde av søsteren. I bakgrunnen satt en smilende United-manager David Moyes. Foto: Sarah Holt.
SMIL: Friidrettsutøveren Sarah Holt fikk seg en overraskelse da hun tok bilde av søsteren. I bakgrunnen satt en smilende United-manager David Moyes. Foto: Sarah Holt.Vis mer

(Dagbladet): Manchester United-manager David Moyes hadde god grunn til å smile etter 4-0-seier og avansement mot Norwich i ligacupen.

Uniteds Javier Hernandez hadde to fulltreffere - men etter kampen har et blinkskudd av manager Moyes spredd seg i aviser over hele verden.

Det var den britiske sleggekasteren Sarah Holt som postet bildet på Twitter i går kveld og som er retweetet over 5 000 ganger og er plukket opp av blant annet ITV, Daily Mail og Daily Mirror.

- Søsteren ble nettopp photobombed av David Moyes, skrev Holt i teksten sammen med bildet.

SEIER. Fabio Da Silva scoret ett mål i 4-0-seieren mot Norwich. Foto: REUTERS/Darren Staples
SEIER. Fabio Da Silva scoret ett mål i 4-0-seieren mot Norwich. Foto: REUTERS/Darren Staples Vis mer

Photobomb betyr at noe uventet skjer og stjeler oppmerksomheten i bildet og den britiske OL-deltageren fikk seg en real overraskelse etter å ha sett på bildet av søsteren.

- Kan ikke tro at bildet har spredt seg slik på nettet, legger hun til.

For det var en tydelig fornøyd Moyes satt på United-benken og som fikk se United vinne komfortabelt 4-0.

Moyes har slitt i starten av sesongen, men står nå med seks kamper uten tap. Phil Jones, Javier Hernandez og Fabio sendte United videre i ligacupen i går.