Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Dette blir Brækhus' neste kamp

Cecilia Brækhus setter sine fem VM-belter på spill mot argentinske Victoria Bustos på et storstevne i Monte Carlo 30. november.

SETTER BELTENE PÅ SPILL: Cecilia Brækhus. Foto: NTB Scanpix
SETTER BELTENE PÅ SPILL: Cecilia Brækhus. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Brækhus møter argentineren i Monte Carlo 30. november. Nyheten kommer dagen etter at hun signerte for Matchroom Boxing.

Brækhus tok sin 35. seier i proffkarrieren da hun beseiret Aleksandra Magdziak-Lopes på poeng i StubHub Center i Los Angeles den 8. desember i fjor.

Brækhus har alle VM-beltene i weltervekt-klassen, og hun er fortsatt ubeseiret som proffbokser.

HISTORISK KAMP: Cecilia Brækhus forklarer hvorfor hun byttet tilbake til Johnathon Banks. Video: NTB Scanpix Vis mer

Dette er Bustos

Victoria Bustos er 30 år gammel, og har gått 24 kamper i løpet av karrieren. Hun har vunnet 19 og tapt fem. Bustos vant sin forrige kamp mot Enis Pacheco 1.desember i fjor, etter at hun tapte storkampen mot Katie Taylor i april 2018.

KLAR FOR BRÆKHUS: Victoria Bustos (i blått). Foto: NTB Scanpix
KLAR FOR BRÆKHUS: Victoria Bustos (i blått). Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Jeg gleder meg veldig til kampen 30. november i Monte-Carlo, og å få være del av regionens rike historie hva angår store idrettsarrangement, sier Brækhus i den offisielle pressemeldingen.

Hun fortsetter:

- Jeg er sikker på at Victoria Bustos kommer til å gi meg tøff utfordring, men jeg har forberedt meg godt, og ser frem til å gi en god forestilling for mine fremmøtte supportere, og for de som ser på verden over.

Ingen storkamp

Avtalen mellom Matchroom og Brækhus skal gjelde flere kamper, og eieren av Matchroom Boxing, Eddie Hearn, er kjent for å arrangere noen av de største boksekampene i verden.

- Jeg håper og tror at kamper mot (Amanda) Serrano og (Katie) Taylor vil bli enklere å få på plass med denne signeringen, uttalte Brækhus til NTB i går.

Den første kampen mot Bustos er på langt nær noen storkamp. Brækhus er storfavoritt, og det blir spennende å se hva som skjer framove.r

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media