- Dette blir en spennende høst

Viking hadde ingen store problemer med å slå Start 4-1, og stavangerlaget henger fortsatt med i kampen om seriegullet. - Vi ligger i utfordrerposisjon, og det passer oss veldig bra, sier Brede Hangeland.

Vikings Brede Hangeland mener det er god grunn til å regne med Viking som et av lagene i toppen av tabellen når årets sesong er over.

- Nå er det mulighet for alle, så dette blir en spennende høst. Vi ligger i utfordrerposisjon, og det passer oss veldig bra, sa han etter søndagens kamp mot tabelljumboen.

Start fikk den første sjansen i kampen, men så ble det stille i angrepet til sørlendingene for en stund. Viking koblet et grep om det hele, og laget skapte flere gode målsjanser utover i 1. omgangen.

Viking fikk betalt for det oppløftende spillet i form av to scoringer før hvilen. Målscorere var Bjørn Berland og Erik Fuglestad etter 27 og 33 minutter.

Start mistet alt håp etter pause da Peter Kopteff satte inn 3-0 på straffe etter 81 minutter.

- Jeg tenkte aldri at Start skulle komme tilbake etter pause. Vi hadde full kontroll i forsvar, sa Brede Hangeland. Start har hatt en tung sesong og ligger helt nederst i eliteserien, seks poeng bak Lillestrøm som nå er nest nederst.

- Det er veldig tungt for oss spillere når resultatene er dårlige. I dag lot vi Viking score mål altfor lett, og de to første målene ødela kampen for oss, mente Starts Helge Bjønsaas.