- Dette blir gøy

Ronaldo er endelig klar til å gjøre sin debut i Real Madrid-trøya. Det skjer i mesterligakampen borte mot belgiske Genk onsdag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

31. august undertegnet Ronaldo kontrakten med den spanske toppklubben. Han gikk fra Inter for 45 millioner euro (337 millioner kroner) etter at det hadde vært mye om og men rundt overgangen.

En liten muskelstrekk etter at overgangen gikk i orden har gjort at Ronaldo ikke har spilt sin første kamp for Real Madrid ennå, men nå er den lille skaden leget, og spilleren, som får betalt en årslønn på cirka 40 millioner kroner, kan endelig aksle Real-trøya.

- Jeg vet at både klubben og supporterne venter at jeg skal score mange mål, og jeg vil ikke ha noen unnskyldning om jeg ikke klarer det, for jeg har mange gode medspillere rundt meg, som kan gi meg de pasningene jeg trenger for å se ballen i mål, sier Ronaldo.

- Nå ser jeg bare fram til å komme meg på banen for dette laget, for med så mange gode medspillere tror jeg dette kan bli veldig gøy, sier brasilianeren.

NTB

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer