Dette blir ikke EM-finalens store profil

Ekspertene tror en spansk stjerne stjeler showet.

EM-KONGE: Andrea Pirlo har vært en av EMs aller beste spillere, hvis ikke den beste. Ekspertene tror imidlertid ikke at midtbaneeleganten blir EM-finalens største profil. Foto: AFP Photo / Giuseppe Cacace / NTB Scanpix
EM-KONGE: Andrea Pirlo har vært en av EMs aller beste spillere, hvis ikke den beste. Ekspertene tror imidlertid ikke at midtbaneeleganten blir EM-finalens største profil. Foto: AFP Photo / Giuseppe Cacace / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• EM-FINALE: Følg finalen mellom Spania og Italia direkte i Dagbladets livestudio fra kl. 2015!

(Dagbladet): Etter 31 dager med fotballfest i Polen og Ukraina skal EM avgjøres i Kiev i kveld. Spania og Italia står på hver sin banehalvdel klokka 2045, og vinneren tar med seg EM-troféet hjem.

I den anledning har Dagbladet snakket med tre fotballeksperter, og spurt dem tre spørsmål om hvem de tror vinner finalen. Spørsmålene var som følger.

1) Hvem vinner, og hva blir stillinga?

2) Hvorfor vinner de?

3) Hvem blir kampens profil?

Dagbladet-kommentator Morten Pedersen: 1) - Jeg sa Spania kom til å vinne før EM, så kan jeg ikke forandre på det nå når de er i finalen. Så: Spania vinner, og de vinner 1-0.

2) - Spania lærte en del av Portugal-kampen da de for første gang ble presset høyt i banen. Hvis Italia gjør det, tror jeg Spania har lært av det. Del Bosque spiller nok uten spiss, men hvis han skulle gjøre det håper jeg han bruker Llorente, som jeg ikke har skjønt hvorfor ikke har spilt. Jeg tror imidlertid Spania stiller uten spiss, og at Fabregas starter. De funker best slik.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer