Dette blir Martin Ødegaards hjemmebane i Madrid

Billettene koster under 100 kroner.

ESTADIO ALFREDO DI STEFANO: Her spiller Real Madrids B-lag, Castilla, sine hjemmekamper. Stadion tar 6000 tilskuerer, og billettprisen er langt under det du må betale for å komme inn på Santiago Bernabeu.Foto: Wiki Commons/ Brgesto
ESTADIO ALFREDO DI STEFANO: Her spiller Real Madrids B-lag, Castilla, sine hjemmekamper. Stadion tar 6000 tilskuerer, og billettprisen er langt under det du må betale for å komme inn på Santiago Bernabeu.Foto: Wiki Commons/ Brgesto Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Når Martin Ødegaard etter alle solemerker snart blir klar for Real Madrid, er det ikke først og fremst på Santiago Bernabeu du skal lete etter billetter om du vil ha med deg Ødegaards spark på ballen.

Ødegaards utviklingsarena i den spanske hovedstaden blir Estadio Alfredo Di Stefano, B-lagsarenaen som er oppkalt etter Real Madrid-legenden med samme navn.

For selv ikke redaktøren av realmadrid.no tror Ødegaard har en sjanse til å få et draktnummer som bare gjør ham i stand til å trille ball sammen med de virkelig store gutta på Bernabeu.

- Nei, ikke i det hele tatt. Det ville vært helt idiotisk og helt usannsynlig spør du meg, sier Bendik Eftang til Dagbladet.

- Han er 16 år, og nå skal han lære av verdens beste. Men skal han bli en av dem bør det helst skje noe før han er tjue år, fortsetter han, og freder dermed Ødegaards utvikling i Madrid de nærmeste årene.

Og dermed er vi tilbake der vi begynte denne artikkelen. Skal du se Martin Ødegaard spille i Real Madrid, har du best sjanse til det på Estadio Alfredo Di Stefano, der B-laget Real Madrid Castilla spiller sine hjemmekamper på nivå tre i spansk fotball, Segunda division B.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.