Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Dette blir Martin Ødegaards hjemmebane i Madrid

Billettene koster under 100 kroner.

ESTADIO ALFREDO DI STEFANO: Her spiller Real Madrids B-lag, Castilla, sine hjemmekamper. Stadion tar 6000 tilskuerer, og billettprisen er langt under det du må betale for å komme inn på Santiago Bernabeu.Foto: Wiki Commons/ Brgesto
ESTADIO ALFREDO DI STEFANO: Her spiller Real Madrids B-lag, Castilla, sine hjemmekamper. Stadion tar 6000 tilskuerer, og billettprisen er langt under det du må betale for å komme inn på Santiago Bernabeu.Foto: Wiki Commons/ Brgesto Vis mer

(Dagbladet): Når Martin Ødegaard etter alle solemerker snart blir klar for Real Madrid, er det ikke først og fremst på Santiago Bernabeu du skal lete etter billetter om du vil ha med deg Ødegaards spark på ballen.

Ødegaards utviklingsarena i den spanske hovedstaden blir Estadio Alfredo Di Stefano, B-lagsarenaen som er oppkalt etter Real Madrid-legenden med samme navn.

For selv ikke redaktøren av realmadrid.no tror Ødegaard har en sjanse til å få et draktnummer som bare gjør ham i stand til å trille ball sammen med de virkelig store gutta på Bernabeu.

- Nei, ikke i det hele tatt. Det ville vært helt idiotisk og helt usannsynlig spør du meg, sier Bendik Eftang til Dagbladet.

- Han er 16 år, og nå skal han lære av verdens beste. Men skal han bli en av dem bør det helst skje noe før han er tjue år, fortsetter han, og freder dermed Ødegaards utvikling i Madrid de nærmeste årene.

Og dermed er vi tilbake der vi begynte denne artikkelen. Skal du se Martin Ødegaard spille i Real Madrid, har du best sjanse til det på Estadio Alfredo Di Stefano, der B-laget Real Madrid Castilla spiller sine hjemmekamper på nivå tre i spansk fotball, Segunda division B.

- Den banen ligger inne på treningsanlegget til Real Madrid, og Caqstilla pleier å spille på søndager mellom klokka 12 og 18. Jeg tror ikke det er snakk om så dyre billetter der heller, for målet til klubben er at flest mulig skal ha muligheten til å se Real Madrid, sier Eftang.

Ifølge Real Madrids offisielle nettsider koster billettene til Real Madrid Castilla 10 euro, eller knappe hundre kroner. Det er mindre enn det Godset-fansen har betalt for å se på Ødegaards kunster på Marienlyst.

Di Stefano-stadion huser inntil 6000 tilskuere, og som regel er det ikke så trangt om plassen. Det kan det derimot bli nå.

- Det er vanskelig å anslå hvor mange som kommer til å dra på Castilla-kamper framover, men det kommer helt sikkert til å være en del flere journalister fra Norge der. I tillegg er det nok først og fremst en hel haug med folk som kommer til å kombinere turen til Real Madrid med å se treningsanlegget og unggutta spille kamp framover. Det er jo også en mulighet til å se stjerner som Zinedine Zidane på nært hold, sier Eftang.