Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Dette blir Zlatans nye naboer

Har endelig funnet leilighet i Paris.

FUNNET LEILIGHET: Zlatan Ibrahimovic har endelig funnet seg leilighet i Paris. Foto: AFP PHOTO / KENZO TRIBOUILLARD
FUNNET LEILIGHET: Zlatan Ibrahimovic har endelig funnet seg leilighet i Paris. Foto: AFP PHOTO / KENZO TRIBOUILLARD Vis mer

(Dagbladet): Zlatan Ibrahimovic har slitt med å finne bosted i den franske hovedstaden siden overgangen fra AC Milan til PSG.

Svensken har bodd på luksushotellene Le Bristol og Hotel Continental, og søndag kom det frem at hotelltilværelsen har kostet PSG over 1,5 millioner svenske kroner.

NABO: Nicolas Sarkozy og Carla Bruni blir nabo med Zlatan Ibrahimovic. Foto: AP Photo / Thibault Camus / NTB Scanpix
NABO: Nicolas Sarkozy og Carla Bruni blir nabo med Zlatan Ibrahimovic. Foto: AP Photo / Thibault Camus / NTB Scanpix Vis mer

- Vi leter etter en leilighet. Om vi ikke finner noen alternativer kjøper jeg hele hotellet, sa Zlatan om leilighetsjakten sist helg.

Nå er imidlertid familien Ibrahimovic endelig klar til å flytte ut av luksushotellet. Ifølge avisen Le Parisien har svensken funnet seg en leilighet i luksusstrøket Villa Montmorency.

Leiligheten ligger i det 16. arrondissement, og det er kort vei til PSGs hjemmestadion Parc des Princes. Tidligere president Nicolas Sarkozy og hans kone Carla Bruni bor i området. Sangeren Celine Dion skal også ha en leilighet i nabolaget, ifølge Le Parisien.

Zlatan og PSG møter Sochaux lørdag. «Ibra» er toppscorer i Ligue 1 med sine syv mål på fem kamper.

NABO 2: Celine Dion blir også nabo med PSG-stjernen. Foto: AFP PHOTO / GABRIEL BOUYS
NABO 2: Celine Dion blir også nabo med PSG-stjernen. Foto: AFP PHOTO / GABRIEL BOUYS Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media