Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Dette dreier fotball seg om

For de av dere som ennå ikke har skjønt hvilke følelser som er i sving: Sjekk Arsenal-fansen under gårsdagens finale.

(Dagbladet.no:) Supporterkulturen i Norge har i store trekk ligget brakk siden folk strømmet ut i gatene etter en viss Brasil-kamp i 1998. I hvert fall for de aller fleste.

Derfor kan det være greit, nå som VM-sluttspillet er like om hjørnet, å minne hverandre på hva fotballen egentlig handler om for de som bruker store deler av lønna på å følge klubb og land gjennom et helt år.

Et kamerateam fra nyhetsbyrået Reuters fulgte en tettpakket Arsenal-pub i London under finalen i Champions League i går kveld. For de av oss som noen gang har næret en følelse for 11 fotballspillende mennesker på en gressmatta, er videobildene til å kjenne seg igjen i.

Fra kampens adrenalinfylte start, gleden over Sol Campbells heading, til fortvilelsen og Lehmanns utvisning og Barcelonas seiersmål er behørig dokumentert av Reuters.

Så, er du interessert i fotball og følelser, len deg tilbake i stolen og se to minutters heftig og begeistret Arsenal-stemning fra London.

2-1: Og Arsenal-fansen kan knapt tro det.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling