- Dette egner seg ikke på tv

Rallypamper mener Sebastien Loeb må barbere seg.

Sveisen og skjeggstubbene til tidenes rallyfører skaper uro i FIA. To pamper går inn for at det ikke skal vises nærbilder på TV av Sebastien Loeb (34).

- Jeg må gi uttrykk for min mening om Sebastien Loebs stakkarslige utseende på tv. Han var ubarbert, hadde ustelt hår og så ynkelig ut. Det blir feil når FIA gir ham global tv-tid til millioner av seere og mange barn som har ham som forbilde og rollemodell, heter det i en e-post fra FIA-medlem Surinder Thatthi til sin kollega Morrie Chandler i mars.

Den franske avisen Le Figaro skal ha fått tilgang til e-postutvekslingen mellom duoen i Det internasjonale bilsportforbundet (FIA).

Chandler svarer med å være helt enig i utspillet.

- Ja, jeg så det samme. Disse menneskene er en fornærmelse mot virkelige mannfolk. Mitt eneste forslag er å be ISC (tv-rettighetshaverne) om ikke å filme nærbilder, svarer Chandler.

ISC-sjef Simon Long deler ikke FIA-pampenes syn i deres henvendelse om saken.

- Jeg mener det er nettopp Sebastiens barske utseende som har skaffet ham så mange nye og unge fans både i Frankrike og verden for øvrig, skriver Long tilbake til Chandler.

(NTB)

VIL IKKE HA SKJGG I TV-RUTA: Sebastien Loeb - har fanget en skjeggete dag i Irland - har for mye hår i ansiktet. Det er ikke bra tv, mener sentrale motorsportsjefer. Foto: REUTERS
VIL IKKE HA SKJGG I TV-RUTA: Sebastien Loeb - har fanget en skjeggete dag i Irland - har for mye hår i ansiktet. Det er ikke bra tv, mener sentrale motorsportsjefer. Foto: REUTERS Vis mer
- Dette egner seg ikke på tv
HAR BARBERHØVEL: Sebastien Loeb ser oftere slik ut, enn med tredagersskjegg. Likevel mener FIA-pampene at han barberer seg for sjelden.