Dette er årets lag

Disse 11 har vært best i Premier League denne sesongen. Enig?

(Dagbladet.no:) Det er ikke overraskende mye blått på «årets lag» så langt i sesongen. Chelsea har vært utilnærmelige denne høsten, og har har faktisk plukket flere poeng enn tilfellet var i samme periode i fjor.

Vi husker hvordan det endte, og de er på god vei mot gull også i år.

Actim Stats utarbeider den offisielle statistikken for Premier League, og har plukket ut de 11 spillerne over som de beste i de fire lagdelene så langt.

Manchester United har sluppet inn dobbelt så mange mål som Chelsea så lang, men det er likevel Edwin van der Sar som topper Actim-lista - så vidt foran Petr Cech.

I forsvaret er det to United-spillere og to fra Chelsea: William Gallas, Rio Ferdinand, John Terry og John O\'Shea. Femtemann på lista, som ikke kom med på laget denne gangen, er Wigans Pascal Chimbonda.

På midtbanen er det innslag også fra andre lag: Manchester Citys Joey Barton og Boltons Kevin Nolan er begge veid og funnet gode nok av Actim. I tillegg finner vi Chelsea-spillerne Frank Lampard og Damien Duff på midten.

På topp er det United for alle penga. Ruud van Nistelrooy og Wayne Rooney har til sammen puttet 22 av de røde djevelenes 31 ligamål denne sesongen.

• Si din mening: Hva synes du om laget Actim Stats har tatt ut?

DE 11 BESTE SÅ LANGT: Tror du noen hadde slått dette laget? Si din mening i debatten! Montasje: DAGBLADET.no Foto: REUTERS og AP
DE 11 BESTE SÅ LANGT: Tror du noen hadde slått dette laget? Si din mening i debatten! Montasje: DAGBLADET.no Foto: REUTERS og AP Vis mer